50. OBLJETNICA WOODSTOCKA ODRŽAT ĆE SE NA IZVORNOJ LOKACIJI

Autor 31. prosinca 2018.

Na farmi Bethel za osam mjeseci će se održati 50.-a, zlatna obljetnica slavnog festivala Woodstock. U pripremi je nekoliko evenata, uključujući i onog u organizaciji Michaela Langa, suosnivača originalnog Woodstocka, koji je prvi puta objavio da želi uskrsnuti festival još 2014. godine.

Događaj, u organizaciji Live Nationa, održat će se na originalnom mjestu Woodstocka, na farmi Bethel, u Catskill Mountainsu, sjeverozapadno od New York Cityja, istom mjestu gdje su prije 40 godina ovdje svirali Jimi Hendrix, The Who, Janis Joplin, Grateful Dead i Sly and The Family Stone.

The Bethel Woods Music i Culture festival na rasporedu je od 16. i 18. kolovoza – točno 50 godina od festivala. Prema službenoj internetskoj stranici festivala, Bethel Woods Center for the Arts-a, ‘pangeneracijski kulturni događaj’, kako ga opisuju organizatori, sadržavat će ‘nezaboravno trodnevno iskustvo’ uključujući live nastupe već istaknutih i no novih umjetnika koji se protežu kroz različite žanrove i više desetljeća, no i TED razgovora vodećih futurista i stručnjaka za retro tehnologiju.

Daljnje pojedinosti, uključujućiu festivalsku ponudu, prodaju karata i ne-glazbena iskustva objavit će se naknadno, vrlo skoro.

Woodstock se održao 1969. godine na farmi u Catskill Mountainsu, sjeverozapadno od New York Cityja od 15. do 18. kolovoza i privukao je više od 400 tisuća ljudi.

https://www.youtube.com/watch?v=MwIymq0iTsw


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist