BON JOVI PERE SUĐE KAKO BI POMOGAO NAHRANITI GLADNE U PANDEMIJI KORONAVIRUSA

Autor 29. listopada 2020.

Ljudi diljem svijeta, uključujući poznate face, sudjeluju i pomažu onima koji u silnoj neimaštini nemaju ni za obrok.

Kada je rock band Bon Jovi otkazao svoju ljetnu turneju 2020. zbog pandemije Covida19, frontmen Jon Bon Jovi nije gubio vrijeme te je fokus prebacio na svoju najbližu zajednicu te njenim članovima kojima je trebala konkretna pomoć.

‘Postoji populacija ovdje u New Jerseyu koja ovisi o nama’, rekao je Bon Jovi u travnju. Tijekom najstrožih restrikcija nametnutih zbog koronavirusa restoran, u sklopu Jon Bon Jovi Soul Foundationa, bio je zatvoren, i radio je samo hranu ‘za van’.
Tijekom tog perioda, koji je trajao 13 tjedana, restoran je osigurao 7.800 koja su podijeljena pojedincima, obiteljima, članovima zajednice te radnicima.

Tih je dana rocker bio perač suđa. Njegova supruga ovjekovječila je to fotografijom uz caption ‘Do what you can’.

Ženin status pokraj fotografije inspirirao je rockera da napiše pjesmu i zamoli obožavatelje diljem svijeta da sudjeluju u pisanju.

‘Tesktopisac u meni je proradio, i napisao sam pjesmu ‘If You Can’t Do What You Do, You Do What You Can’, rekao je. ‘Pozvao sam ljude diljem svijeta da napišu po stih.

‘Velika je mogućnost ostati u kontaktu s ljudima diljem svijeta i samo im dati do znanja da mislim na njih’ dodao je.

‘Naša je želja da osiguramo da svak’ kome je potreban obrok zna da može doći na njega, a jelo koje osiguravamo je bogatih nutritivnih vrijednosti’.

 

Rocker i filantrop Jon Bon Jovi lanac restorana The Soul Kitchen pokrenuo je prije deset godina, s misijom da jelo poslužuje siromašnim građanima na tri lokacije u New Jerseyu.

Restoran ne naplaćuje obroke niti u jelovnicima navode cijene, umjesto toga, traže pokrovitelje koji mogu uplatiti predložene donacije kako bi subvencionirali troškove obroka onima koji ne mogu platiti.


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist