ABBA REAL TRIBUTE BAND

Boogaloo

Informacije
Datum: 11. prosinca 2021.
Time: 19:00
Lokacija: Boogaloo
Event: https://www.facebook.com/events/433810621673361
Detalji
U subotu 11.12. će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održati veliki koncert u čast i sjećanje na jednu od najvećih svjetskih pop grupa – ABBE,  u izvođenju najboljeg ABBA real tribute banda na ovim prostorima. Sve to uz posebnu adventsku, Božićnu atmosferu kojoj će pridonijeti  70’s i 80’s disco DJ set koji će odraditi DJ Mrx i DJ Tomi Phantasma.

 

ABBA Real Tribute Band osnovani su 2007. godine, a čine ga iskusni, školovani glazbenici, koji su se okupili sa zajedničkim ciljem da današnjoj publici približe hitove ove popularne grupe.
Originalnim nastupom, autentičnim muzičkim izvođenjem, kostimima i koreografijom, ABBA real tribute bend potpuno dočarava atmosferu i duh koji su vladali na koncertima ove grupe tako da su zabava i vremeplov u zlatne sedamdesete i osamdesete osigurani!

 

Vrata će se otvoriti u 19 sati kada će početi zagrijavanje, početak koncerta je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji, te 60 kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti samo preko Entrio.hr online te na Entrio prodajnim mjestima.

 

Prema odluci stožera civilne zaštite koncert se može održati samo uz određene uvjete, tj provjeru posjedovanja Covid propusnice ili negativanog PCR testa koji nije stariji od 72 sata ili brzog antigenskog testa koji nije stariji od 48 sati na ulazu u klub. Na ulazu u klub će od 19:00 do 21:00 također biti organizirano testiranje brzinskim antigenskim testom koje će se naplačivati 40,00 kn. Za sve opcije je potrebno ponjeti i osobnu iskaznicu.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist