Alexandr Misko

K.D. Lisinski - Mala Dvorana

Informacije
Datum: 22. listopada 2022.
Lokacija: K.D. Lisinski - Mala Dvorana
Event: https://bit.ly/33cWMDY
Detalji

Na svjetskoj listi mladih, talentiranih glazbenika koji svojom izvrsnošću i znatiželjom pomiču granice običnog, uz npr. Petera Bencea, Lauru Lance ili naše 2 Cellose, nalazimo još jedno ime – Alexandr Misko.

Ovaj impresivan mladić dolazi iz Rusije, a 22.10.2022. po prvi će se puta predstaviti hrvatskoj javnosti u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski.

Alexandr njeguje i promovira fingerstyle način sviranja akustične gitare te slušatelju donosi cijeli orkestar kroz samo jedan instrument.

Gitaru je počeo svirati s 12 godina, a od 2016.godine do danas, objavio je pet solo albuma. Aktivno nastupa diljem svijeta, ali i održava predavanja, radionice i snima glazbu. U rujnu 2018.godine zaslužio je, po prestižnom britanskom magazinu „MusicRadar“, titulu „Gitarist godine“.

Misko na video platformama ima više od milijun pratitelja, a njegovi video uradci broje više od 200 milijuna pregleda. Na svjetsku pozornicu lansirao ga je cover Michael Jacksonove pjesme „Billie Jean“, s kojom je ostvario više od 30 milijuna pregleda. Nakon nje, uslijedio je još jedan cover „Careless Whisper“, svjetskog miljenika Georgea Michaela i njegovog hita iz 1984.godine. U samo mjesec dana video je sakupio više od 80 milijuna pregleda na FB i YT platformama.

Ovo je svakako koncert koji zaslužuje pažnju glazbenih ljubitelja, bilo da se njome bave ili ju jednostavno vole.

CIJENA ULAZNICA: 160kn

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist