ANTIVALENTINOVO

Boćarski dom

Informacije
Datum: 8. veljače 2019.
Lokacija: Boćarski dom
Address: Prisavlje ul.2
Event: https://www.facebook.com/events/192038235065538/
Detalji

Let3 i Rambo Amadeus među prvim imenima za 4. Antivalentinovo.

Danas je otkriveno kako će se 4. Antivalentinovo pod sloganom ‘Ništa ljubav, samo obitelj!’ održati i u Zagrebu i Ljubljani te će po prvi puta u obra grada biti u pitanju prošireni program uz odličan stand up i Studio smijeha.

U Zagrebu se sprema na lokaciji Boćarskog doma, 8. i 9. veljače, a prvi potvrđeni izvođači za zagrebačko izdanje su idejni začetnici Let3, jedinstveni Rambo Amadeus i riječki Turisti. Sveukupno će u 2 dana nastupiti 8 velikih, regionalnih izvođača, a ostala imena biti će potvrđena uskoro. Odlični stand up performeri Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju.

Osim Zagreba, Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo.

Do nedjelje, 2.12. ekskluzivno na Muzika.hr osigurajte limitirane festivalske ulaznice za AntiValentinovo #4! Posebna ponuda odnosi se na dva dana festivala, a ulaznica vrijedi za tebe i još 3 frenda! Cijena ulaznice za četvero za dva dana festivala je 300 kuna, što je samo 37,50 kuna po osobi po danu! Rezerviraj svoju na vrijeme putem maila [email protected], najkasnije do 2.12. u 23.59!

U četvrtak 22. studenog počinje prodaja ulaznica po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama: jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna; dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

 

 

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist