Denis & Denis

Metropolis

Informacije
Datum: 16. studenoga 2019.
Time: 22:00
Lokacija: Metropolis
Event: https://www.facebook.com/events/379241349668458/
Detalji

Pripremite se za skok u osamdesete! Veliki rođendanski tulum „Osamdesetih u Zagrebu“ 16.11.2019 uz live nastup pop legendi Denis&Denis u Metropolis clubu!

Pripremite se za kulturno muzički skok u 80te! Najveća i najbolja škvadra zagrebačkih ulica koja broji preko 34000 članova „Osamdesete u Zagrebu“ slavi svoju petu godišnjicu uz ekipu Metropolisa i priprema vam pravi party 16.11.2019 koji će vas baciti direktno na plesne podije 80tih godina. Ovaj Veliki tulum kojeg vodit će naš istaknuti voditelj Branko Ilić-Majk legenda klizališta Šalata, a uz pregršt čage na dobro nam znane hitove neće faliti ni raznih nagradnih igara tijekom tuluma.

Grupa Osamdesete u Zagrebu nastala je spontano i okuplja sve zaljubljenike u bogatu pop rock kulturu osamdesetih godina, posebno ističući zagrebački đir toga razdoblja. Mnogi od njih pohodili su tadašnje zagrebačke diskače, a neki od mlađih članova jednostavno su prihvatili taj đir i muziku toga razdoblja. Veliki interes za osamdesete i dan danas dokazuje i današnja vladavina bandova koji su nastali u tom razdoblju, a za sam rođendanski tulum Osamdesete u Zagrebu zajedno sa Metropolis clubom dovode vam jedan od najpopularnijih pop bendova iz toga razdoblja Denis&Denis.

Denis&Denis nedavno se ponovno okupio u originalnoj postavi, a ovaj pravi rođendanski tulum „Osamdesetih u Zagrebu“ biti će odlična prilika da uživamo u njihovim hitovima i zaraznom elektro pop soundu.

Za sam uvod sve posjetitelje čeka prava čaga na hitove 80tih sa dva DJ SISH & DJ SAMIR, a savjetujemo i da izvučete svoje retro krpice i natapirate kosu jer najoriginalnije outfite čeka i poneka nagrada.

Ulaznice po cijeni od 40 kn možete nabaviti u sustavu entrio.hr i eventim.hr i na da dan koncerta po 60 kn na samom ulazu kluba.

 

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist