DIANA KRALL

Velika dvorana Lisinski

Informacije
Datum: 12. srpnja 2022.
Time: 21:00
Lokacija: Velika dvorana Lisinski
Detalji

Ekskluzivni koncert jazz-dive Diane Krall u Zagrebu: prvi puta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! 

Megapopularna kanadska jazz-pjevačica i pijanistica Diana Krall u sklopu svoje svjetske turneje dolazi u Zagreb u srpnju 2022. godine.
Najveći regionalni nezavisni promotor Avalon i 3PM dovode u Zagreb prvu damu svjetskoga jazza, umjetnicu čiji se autorski rad zapisao duboko u povijest svjetske glazbe.
Svojim fantastičnim vokalom Diana Krall je postala institucija u svijetu jazza, a njezini koncerti redovito su mješavina sjajne energije i vrhunskog doživljaja koji se prepričavaju mjesecima nakon izvedbe.
S više od 15 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, zlatnim i platinastim nakladama, s osvojenim nagradama Grammy i Juno, ovaj kontraalt svakim novim albumom letvicu postavlja sve više, a njezini se live nastupi svrstavaju među najbolje na svijetu u ovom glazbenom žanru.
Nastupala je s brojnim eminentnim glazbenicima kao što su Paul McCartney, Tony Bennett, Ray Charles…, na najboljim svjetskim pozornicama, a u sklopu nove turneje dolazi u Zagreb.
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, kao institucija hrvatske glazbe, idealan je koncertni prostor koji će ugostiti ovu glazbenicu.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama Lisinskog te preko sustava Eventim i ulaznice.hr.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist