DINAMOVO PROLJEĆE

Dom Sportova

Informacije
Datum: 23. veljače 2019.
Lokacija: Dom Sportova
Event: https://www.facebook.com/events/278429256174355/
Detalji

Veliki koncert, kao jedan od vrhunaca događanja okupljenih pod nazivom “Dinamovo proljeće”, održat će se u subotu, 23. veljače u zagrebačkom Domu sportova gdje će nastupiti Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank.

Prodano je više od 1.500 karata u svega tjedan dana, na lokacijama od Podsuseda do Dubca, od Podsljemena do Dugava. Javljaju se ekipe iz Gorice, Sesveta, Zaprešića i svih gradova Hrvatske za rezervacijom karata. U Slavonskom Brodu su već napunili jedan autobus. Drago nam je što su Dinamovci ovako reagirali i vjerujem da će i izložba koja traje do 19. veljače također biti posjećena jer se mogu vidjeti zbilja raritetni eksponati – kazao je predsjednik Udruge Dinamo to smo mi, Juraj Čošić.

Prije koncerta, prva na redu je izložba povijesno vrijednih eksponata kluba u Galeriji Kranjčar od 9. veljače koju građani mogu posjetiti besplatno. Nakon toga slijedi prikazivanje dokumentarnog filma u kinu Europa.
Cilj akcije „Dinamovo proljeće“  je buđenje građanske podrške klubu, a događanja  će se nizati sve do ožujka kada organizatori pripremaju i javnu tribinu na temu „Potencijali Dinama“ te najavljuju još neka iznenađenja.
Pozivamo sve koji dišu plavo te vole svoje klub i grad da proslave uspjehe igrača i probude duh zagrebačkih ulica.- poručuju iz Udruge.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 25. siječnja po early bird cijeni od 50 kn koja će vrijediti do 3. veljače.

Od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na sam dan koncerta 70 kn. Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist