DINO DVORNIK TRIBUTE

Metropolis music & billiards club

Informacije
Datum: 23. veljače 2019.
Lokacija: Metropolis music & billiards club
Event: https://www.facebook.com/events/344414789736189/
Detalji

Zašto praviš slona od mene ušla je kao funky uragan u povijest hrvatske glazbe. I tako je od kraja osamdesetih počela prava Funkymania, koju je kao ritmičku epidemiju kralj funka Dino Dvornik lansirao u publiku.

Još jedna posveta kralju funka sa zanimljivim gostima pod simboličnim nazivom njegovog hita „Gibajmo se“, zasigurno će i ovoga puta rasplesati publiku, koja je uvijek gladna hitova Dine Dvornika.

A upravo takvo gibanje priuštit će vam muzička vojska Dine Dvornika predvođena energičnim Mariom Huljevom 23.2.2019. u Metropolis clubu potpomognuta muzičkim imenima, koji su živjeli, voljeli i izvodili njegovu glazbu.

Dino Dvornik tribute band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen – svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album “Live in München”. Na gitari je Zoran Jager Jex-gitarist i osnivač kultne grupe The Bastardz, basist Zvonimir Bučević Buč – jedan je od naših najboljih basista, nekadašnji član pratećeg Dininog banda Songkillersa i grupe Boa. Klavijature svira Jurica Leikauff desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk i član Prljavog Kazališta i posebne dionice saksofona Ivica Premelč Ywek -saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda.

Njima će se bini pridružiti Ervin Baučić i Joe Pandur – poznati zagrebački jazz gitarist koji je također surađivao na albumima Dine Dvornika, a istaknuo se s pjesmom Rušila Sam Mostove od Sna, na kojoj je i svoj veliki doprinos dala i naša diva, Josipa Lisac.

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od samo 35 KN, a na dan koncerta 50KN
Metropolis klub (šank), Avenija Dubrovnik 10(preko puta Velesajma) & putem sustava EVENTIM & sustav Entrio.hr

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist