Goran Bare & Majke

Tvornica kulture

Informacije
Datum: 23. travnja 2022.
Lokacija: Tvornica kulture
Detalji

Goran Bare i Majke vraćaju se u Tvornicu kulture nakon gotovo tri godine, a u klub u Šubićevoj dolaze u subotu, 23. travnja 2022. Nastup u Tvornici bit će prvi samostalni zagrebački koncert Bareta i Majki nakon tri furiozna i rasprodana nastupa u dvorištu ALU-a u svibnju prošle godine. Tada su sve te dane pokazali zašto su Bare i bend i dalje jedan od najtraženijih rock bendova u regiji kojima su lice koncerti jedan od najvećih aduta.

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća je s Majkama zaslužan za najvažnije himne rock antologije te je spojio generacije fanova. I ovoga puta će Bare i njegova banda provesti publiku kroz prebogati katalog rock klasika sa svog repertoara.

Ulaznice po cijeni od 100 kn kreću u prodaju u četvrtak 3. ožujka na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr, te i lokacijama Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius Ako ih ostane, na dan koncerta njihova cijena će iznositi 120 kn.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist