Gustafi – Cirkus u štalici za Martinje!

Boogaloo

Informacije
Datum: 13. studenoga 2020.
Time: 20:00
Lokacija: Boogaloo
Event: https://www.facebook.com/events/402402960765155
Detalji
Vrijeme je za proslavu svetkovine vina i glazbe, Martinje i to uz naše goste Gustafe koji će četvrtu godinu zaredom napraviti feštu za pamćenje!
Glazbeni sastav koji je osnovan davne 1980. godine dugi niz godina tradicionalno uveseljava domaću publiku za Martinje sa svojim zvukom koji kombinira istarsku etno glazbu, rock, blues i tex-mex. Od prvog nastupa za Martinje prošlo je već 19 godina, a naš klub krase već gotovo četiri godine. Uz veselu atmosferu za koju će biti zadužene njihove pjesme, pripremili smo za vas i akcijske cijene vina.
Ulaznice za ovu nezaboravnu feštu dostupne su putem sustava Entrio po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna, dok će cijena na ulazu iznositi 90 kuna. Svirka će biti ograničenoga kapaciteta i u skladu s mjerama Nacionalnoga civilnog stožera. Posjetitelji se ne moraju ustručavati novih Covid-19 mjera, odnosno obveznog nošenja maske u zatvorenim prostorima. Na ulazu u zatvoreni prostor, to jest klub, maska je obvezna samo dok se posjetitelji ne smjeste za svoj stol ili putem do šanka i wc-a.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist