INDEXI I PRIJATELJI

K. D. Lisinski

Informacije
Datum: 24. listopada 2022.
Time: 20:00
Lokacija: K. D. Lisinski
Detalji

Indexi i prijatelji obilježavaju 60. godina u Lisinskom

Koncertni spektakl “INDEXI I PRIJATELJI“ hommage je kultnom sarajevskom bendu INDEXI.

Povodom 60. godišnjice od osnivanja benda tvrtka MUSIC TIME organizirat će i producirati pet velikih regionalnih koncerata od kojih će jedan biti i u Zagrebu u dvorani V. Lisinskog, 24. listopada 2022.

U ovom zanimljivom i emotivnom projektu gdje će se pjevati bezvremenski hitovi kao što su “Bacila je sve niz rijeku”, “Sanjam”, “Balada”, “Da sam ja netko”, “Sve ove godine”, “Plima”, “Jutro će promijeniti sve” i dr., s raznih strana svijeta okupit će se živući članovi benda: Fadil Redžić, Neno Jurin, Miroslav Šaranović, Peco Petej, Vlado Pravdić, legendarni klavijaturist Bijelog dugmeta koji je muzičku karijeru počeo u Indexima, te gitaristi Muris Varajić i Ivan Kukić. Uz njih na binu će stati kombinacija starijih i iskusnijih, te mladih pjevača, vrhunskih vokalnih kvaliteta. Pjevat će Dado Topić, Hari Mata Hari, Zoran Predin, Neno Belan, Branko Đurić-Đuro, Dino Jelusić, Nermin Puškar, Bojana Stamenova, Amel Čurić, Tamara Todevska, Dejan Cukić.

Indexi su najdugovječnija i najznačajnija bosanskohercegovačka pop rock grupa i jedna od najboljih ex-yu grupa koja je žarila i palila od 1962. do 2001. godine. U tom su razdoblju objavljena dva studijska albuma, 27 singlova, te 12 kompilacijskih albuma, no poznato je i to da je više njihovih pjesama do sada nije objavljeno.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist