Johnny Cash B-Day – Wanted Men

Boogaloo

Informacije
Datum: 26. veljače 2022.
Time: 20:30
Lokacija: Boogaloo
Event: https://www.facebook.com/events/510694483712644
Detalji

Proslava 90. rođendana posvećena životu i radu američke pop i glazbene ikone Johnny Casha održat će se u subotu, 26. veljače u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Središnji dio tematske večeri, koncert Wanted Mena publici će prezentirati glazbeni opus jednog od najznačajnijih i najutjecajnijih umjetnika u povijesti moderne glazbe. Nadahnutim izvedbama pjesama od ranih Sun Records hitova “I walk The Line”, “Folsom Prison Blues”, preko manje poznate country faze 70-ih pa sve do suvremenih uspješnica poput “Hurt” i “God’s Gonna Cut You down”, bandu će se kroz dva i pol satni program pridružiti i gosti iznenađenja. Glazbena interpretacija opusa Johnny Casha koju izvodi Wanted Men u samom početku karijere premašila je tribute okvire i postala je nezaobilazan dio klupske scene s od publike odobrenim autorskim potpisom banda na opusu jedne od najvećih ikona moderne glazbe.

Band “Wanted Men” nastao je 2013. godine iz zajedničke ljubavi prema glazbi Johnny Casha. Ono što je trebao biti samo jedan koncertni nastup preraslo je u mnoštvo zabave i kontinuitet dobrih svirki uživo. Glasovna interpretacija hrvatskog Casha, kako nazivaju mladog kantautora Tomislava Malagurskog, u kombinaciji s renomiranim glazbenicima nastupe ovog banda čini uvijek jedinstvenim i zanimljivim kako vrsnim poznavateljima opusa i rada Johnny Casha, tako i svim ljubiteljima dobre svirke uživo.

Wanted Men je poznat u klupskim krugovima po svojim autentičnim izvedbama repertoara Johnny Casha koji uključuje cjelokupni opus, od najranijih “Sun Records” dana pa sve do “American recordings” ere.

Wanted Men su:

– Tomislav Malagiurski, glas i akustična gitara

– Zvonimir Lugarić, električna gitara

– Slaven Špoljarić, bas gitara

– Ivor Plužarić, bubnjevi

Ulaznice po cijeni od 40kn do 15.02. i 50kn do dana koncerta su u prodaji putem Entrio sustava.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist