Josipa Lisac

K.D. Lisinski

Informacije
Datum: 19. prosinca 2021.
Lokacija: K.D. Lisinski
Detalji

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30. godišnjice njegove smrti.

Već više od dva desetljeća, prosinac je rezerviran za Josipine koncerte za Karla, a i ovoga puta nastup pun glazbe posvećen je njezinoj najvećoj ljubavi. Nakon četiri godine Josipa se vraća u našu najpoznatiju dvoranu, koju je do sada rasprodala nebrojeno mnogo puta. Josipa Lisac i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda, a publiku će provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.

Publika će tako imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Hir, hir, hir”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije “Tu”, “Tebi putujem” ili “Daleko”.

Početak koncerta: TBA

Kako do ulaznica?

Ulaznice su u prodaji od srijede, 17. studenog od 10:00, po cijenama od 140, 170 i 200 kn. Kupiti u sustavu Eventim, kao i na blagajni Lisinskog, te na www.ulaznice.hr.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist