KRUG EKV OFFICIAL TRIBUTE ‘PAR GODINA ZA NAS’

Metropolis music & billiards club

Informacije
Datum: 12. travnja 2019.
Lokacija: Metropolis music & billiards club
Event: https://www.facebook.com/events/388658698563848/
Detalji

Zagreb će 12. i 13.04.2019. održati dva dana koncerta sa različitim gostima na zahtjev publike radi velikog interesa zadnjeg koncerta u Metropolisu Krug- EKVa, imati će i priliku vratiti se u 80-te, Novom Valu uz DJ Sisha & DJ Sammya nakon koncerta.

Sa svojim najvećim hitom „Par godina za nas“ nisu ni slutili da se pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas i i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića, moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama.

Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije. Official EKV Tribute band Krug sačinjen je od dijela glazbenika koji su svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike. Sada već tradicionalno iz godine u godinu dolaze pred zagrebačku publiku pjevajući zajedno sa njom najveće hitove ovog kultnog banda.

Članovi benda Krug EKV:
Bubnjevi – Marko Milivojević
Član originalne postave grupe EKV. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, i live “Kao u snu”. Prije EKV svirao u “Partibrejkersima”, kasnije u “Električnom orgazmu”, “U škripcu”, “E-play” i “Vlado Divljan & Old Stars Band”.

Bas gitara – Dragiša Uskoković Ćima
Član originalne postave EKV. Prije EKV svirao u grupi “Sirova koža” i snimio veliki broj projekata za različite izvođače. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumu “Neko nas posmatra” i live “Kao u snu”, kao i na velikom broju živih svirki u tom periodu.

Vokal i gitara – Nemanja Dašić – svira u “Vampirima”

Klavijature – Dejan Tomović Tomke
Surađivao je s velikim brojem beogradskih bendova, svirao u “Vampirima”. Sudjelovao je u autorskom projektu njujorškog (hip-hop power rock) benda “Cypha’z god’z”.

Bend “Krug” nastao je prije 10 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe “Ekatarina Velika” i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Zajednička im je ljubav prema glazbi i umjetnosti. Dijele veliko poštovanje prema jednom od najvećih r’n’r bendova s ovih prostora koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motivirani su željom da sačuvaju sjećanje na Ekatarinu Veliku – Milana, Bojana, Margitu. Iako su svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, mladim naraštajima koji nisu mogli čuti Ekatarinu Veliku uživo žele pružiti mogućnost da osjete dio tog duha (a starijim generacijama da obnove sjećanja).

Krug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima.

Ne moramo uopće ni navoditi koliki je trag Ekatarina Velika ostavila na glazbenoj sceni i koliko je utjecala na mnoge izvođače.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u:
Sustavu Eventim – www.eventim.hr ( Tisak, Tisak Media ),
u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00h – 02:00h)
i sustavu Entrio.hr.

po cijeni 35 kn do 01.03.2019.,
od 01.03.2017. po cijeni od 50 kn
te na dane koncerata 12. i 13.04.2019. po cijeni od 70kn.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist