LET 3 u dvorištu Medike

Medika

Informacije
Datum: 9. listopada 2020.
Time: 20:00
Lokacija: Medika
Event: https://www.facebook.com/events/355861522233613
Detalji

VIKEND U DVORIŠTU MEDIKE uz LET 3

S karijerom dugom više od 30 godina, Let 3 neupitno slove za najosebujniji hrvatski rock bend i zaštitni znak Rijeke. Nakon početne percepcije javnosti da su „bizarni, čudni i prosti“, otkrivaju se kao izuzetna umjetnička pojava i prava rock atrakcija pomno osmišljenog koncepta oko imidža i scenografije uz specifičan i eksperimentima sklon glazbeni izričaj.

Posljednjih godina oduševili su i upgradeanim verzijama svojih bezvremenskih hitova u koje su uklopili suradnje poput one s Terezom Kesovijom, Krankšvesterom i Sinišom Vucom, a društveni utjecaj još i više ojačali inventivnim video angažmanom na društvenim mrežama.

ULAZNICE Let 3 u pretprodaji po 100 kuna, na dan koncerta i na ulazu 120 kuna.

Pretprodajno mjesto: Dirty Old Shop (Tratinska 18).

Broj ulaznica za svaki pojedinačni koncert ograničen je na 300 komada. Prilikom kupnje ulaznice potrebno je ostaviti ime, prezime i kontakt, a evidencija se čuva 14 dana od koncerta.

SATNICA I VAŽNE NAPOMENE Vrata se otvaraju u 19h, koncert počinje u 20h, a kraj koncerta je u 22h. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist