LJETO U MSU: LETU ŠTUKE

MSU

Informacije
Datum: 29. lipnja 2019.
Time: 21:00
Lokacija: MSU
Event: https://www.facebook.com/events/387645785163347/
Detalji

U novoj sezoni LJETA U MSU očekuje vas 6 nezaboravnih koncerata najboljih rock i art bendova regije na atraktivnim lokacijama – krovu, garaži i na platou kod tobogana Muzeja suvremene umjetnosti! Jedinstveni multimedijalni program već šesto ljeto za redom tradicionalno subotama donosi spoj vrhunskih umjetničkih sadržaja po načelu čak „5 u 1“: glazba, film, izložbe, performansi i književna čitanja!

Letu Štuke nakon sedam godina albumske apstinencije sredinom studenog 2018. objavili su svoj četvrti studijski album ‘Topla voda’ s kojim se publika već upoznala kroz singlove ‘Bože zdravlja’, ‘Supermarket’, ‘Bočice’ i ‘Zemlja gori’ na kojoj je došlo do kolaboracije s ekipom iz Dubioza kolektiv. Prema prvim reakcijama publike i same kritike Štuke nastavljaju tamo gdje su stale, oduševljavajući publiku kako novim pjesamam tako i energičnim koncertnim nabojem što se dalo vidjeti prilikom koncertne promocije albuma u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu gdje je publika doživjela opći delirijum , a Dino i ekipa precizno pogađale u dušu svakoga.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2019 možete kupiti putem sustava EVENTIM, a od 2.5. i na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Broj ulaznica je ograničen, a cijena za svaki pojedinačni koncert plus još 4 dodatna popratna programa je i dalje nevjerojatnih 85 kn!

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist