Michael Bublé

Arena Zagreb

Informacije
Datum: 16. rujna 2019.
Lokacija: Arena Zagreb
Address: Ul. Vice Vukova 6.
Event: https://www.facebook.com/events/254912591848627/
Detalji

Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 milijuna prodanih primjeraka, Kanađanin Michael Bublé, 16. rujna 2019. dolazi u Arenu Zagreb.

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje ❤️(“love”), a koja počinje na Floridi 13. veljače sljedeće godine.

Europski dio turneje započinje 20. svibnja 2019. godine u Birminghamu, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji te koncertu u Zagrebu, pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Nizozemskoj.

❤️(“love”) stoji kao dokaz moći glazbe i njezine iscjeliteljske moći:

“Istina je da sam trebao napraviti ovaj album i da je djelovao jako terapeutski na mene. Ove pjesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i djeluju tako prirodno.”

Najnoviji album ❤️(“love”) predstavlja presjek bezvemenskih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpjevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma (“love”) je njegova koautorska pjesma Forever Love koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuvjetnu ljubav.

Album je u prodaju izašao 16. studenog, a Michael Bublé taj dan pamti i po tome što je na Hollywood Walk of Fame dobio svoju zvijezdu.

Od 23. studenog u prodaji su ulaznice za koncert Michaela Bubléa.

Cijene ulaznica kreću se od 290 kuna do 1490 kuna, dok je za mjesto u Fan pitu potrebno izdvojiti 1790 kuna, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr. Više informacija može se pronaći i na službenoj Facebook event stranici.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist