MIRO UNGAR & ORIDANO GYPSY JAZZ BAND

K.D. Lisinski

Informacije
Datum: 2. svibnja 2022.
Time: 20:00
Lokacija: K.D. Lisinski
Detalji
Koncert je odgođen. Novi datum koncerta je 2. svibnja 2022.
Sve ranije kupljenje ulaznice vrijede za novi termin koncerta.
Ukoliko kupcu novi datum koncerta ne odgovara, povrat sredstava moguće je izvršiti u roku 30 dana od objave promjene datuma, od 19. siječnja 2022. Sve reklamacije po isteku roka nećemo moći uvažiti.
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku – više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan održavanja programa od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog.
Naš legendarni glazbenik obilježit će 65 godina profesionalne karijere u Maloj dvorani, za koju ga veže toplo sjećanje na nezaboravni koncert koji je prije 9 godina održao s pokojnim gitaristom Damirom Kukuruzovićem i njegovom Django grupom.
Miro Ungar će se s Oridano Gypsy Jazz Bandom vratiti u čarobni svijet gypsy jazza, te će, osim svjetskih standarda toga žanra, izvesti i nekoliko svojih starih uspješnica obrađenih u tom stilu.
Posebna draga gošća bit će mu Tereza Kesovija, koja se u tome žanru odlično osjeća i koja će zasigurno oduševiti publiku s par pjesama koje rijetko izvodi na svojim koncertima.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist