Norman Beaker Trio

Informacije
Datum: 19. studenoga 2021.
Time: 20:00
Event: https://www.facebook.com/events/567315714179211/
Detalji

Nakon gotovo dvije godine pauze, rock klub Hard Place ponovo otvara svoja vrata koncertnim događanjima. U petak 19.11.2021. slavi svoj 11. rođendan i dovodi legendarnog britanskog blues gitaristu i pjevača Normana Beakera i njegov trio. Ovaj ponosni član Blues kuće slavnih ima iza sebe nevjerovatnu karijeru i Najvećem Malom Rock Klubu je čast i zadovoljstvo da će baš on ugasiti svjećice na rođendanskoj torti i postati novi kum Hard Placea.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Norman je, uz svoje solo nastupe i albume, surađivao i svirao sa bezbrojnim imenima blues scene – da spomenemo samo neke – Jack Bruce, Chuck Berry, Alexis Korner, Buddy Guy, B. B. King, Van Morrison…  Gitaru je počeo svirati sa 7 godina (a sada ima 71), a 70tih godina prošlog stoljeća započeo je svoju koncertnu i studijsku karijeru, a da je vrlo uspješna govori i činjenica da je 2017. postao tek osmi britanski glazbenik uvršten u američku “Blues kuću slavnih”, (prije njega su primljeni samo Alexis Korner, Jack Bruce, Peter Green, John Mayall, Jeff Beck, Keith Richards, Mick Jagger i Eric Clapton).

Ako legendarni BB King kaže “Norman is like a white Freddy King” – onda možete biti sigurni da Vas u Hard Place-u očekuje fenomenalna svirka u petak 19.11.2021.

Ulaznice po cijeni od 45 kn u pretprodaji, na dan koncerta 60 kn. Za ulaz na koncert potrebno je imati covid putovnicu, potvrdu ili test.

 

 

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist