Punk’s Not Dead w. Don Letts

The Garden Brewery

Informacije
Datum: 2. studenoga 2019.
Time: 18:00
Lokacija: The Garden Brewery
Event: https://www.facebook.com/events/928748947507363/
Detalji

Pridružite nam se na izložbi grafita, humanitarnoj aukciji i klupskoj večeri u subotu, 2. studenog, u The Garden Brewery.

Gotovo prije pet desetljeća počela je nova era i graffiti scena se pojavila na zapadu, a kao početak uzimamo 1971. godinu kada je The New York Times objavio članak o umjetniku Taki 183, nakon čega su se pojavili bendovi poput New York Dolls, Suicide, Death i NEU. Punk i graffiti imaju očitu poveznicu, uspostavljena je i u Zagrebu, s punk rock ulicom koja odaje počast punk legendama. Lokalni graffiti umjetnik Leon GSK nastavlja sa svojim punk rock intervencijama u prostoru, pokazujući 12 portreta punk umjetnika koji su obilježili glazbu, pop kulturu i umjetnost.

Ova putujuća izložba staje u The Garden Breweryju u subotu, 2. studenog, od 18:00, a uklopit će radionicu, izložbu, humanitarnu aukciju i glazbeni program.

The Garden Brewery donirat će 5 radova s izložbe ‘Punks Not Dead’ za humanitarnu aukciju, a sav profit ide u Fond Desa i Jerko Baković Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost, koja podupire siromašnu djecu i mlade.

Kao poseban glazbeni gost iz UK-a dolazi Don Letts, DJ, glazbenik, i filmski redatelj, kao i BBC Radio 6 domaćin. Poznat po tome što je bio The Clashov snimatelj, režirao je filmove poput The Punk Rock Movie, te ima veliko iskustvo iz punk ere. Ovoga puta zavirit će u reggae tonove koje će uklopiti u svoj set. Pridružuje mu se MMMenigaa sa svojim Punk-Reggae Fiesta vinyl setom.

Ulaznice se prodaju po 50 kn, a sva zarada do početka after-partyja izložbe u 20:00 ide u humanitarne svrhe. Nakon toga su ulaznice dostupne po 70 kn. Ulaznice su također dostupne u pretprodaji na Entrio.hr.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist