QUEEN REAL TRIBUTE, EKSKLUZIVNI GOST: PETER FREESTONE

Boogaloo

Informacije
Datum: 23. veljače 2019.
Lokacija: Boogaloo
Event: https://www.facebook.com/events/347799049145636/
Detalji

Koncert Queen Real Tributea i ekskluzivni gost Peter Freestone!

Queen Real Tribute se nakon prošlogodišnjih uspješnih nastupa sa simfonijskim orkestrom i zborom u beogradskom Sava Centru i zagrebačkom Lisinskom, ponovo vraća koncertima, a u Zagrebu ih gledamo 23.2., nakon čega bend odlazi na svjetsku turneju.


Ova Queen večer sastoji se od tri dijela – tribine, koja počinje u 19 h, gdje će zagrebačka publika imati jedinstvenu priliku upoznati Petera Freestonea, Freddiejevog prijatelja i osobnog asistenta, koji je kuhao i kupovao za njega, pratio ga na svim njegovim putovanjima te se brinuo o njemu zadnjih 12 godina njegova života pa tako i do samog kraja, tijekom borbe sa teškom bolešću.


Peter će nam u intimnoj atmosferi Boogalooa ispričati do sada neznane priče i detalje iz života velikog Freddieja, a publika će moći i postavljati pitanja.


Nakon tribine, u 20:30 h slijedi projekcija rijetko prikazivanih fotografija i snimaka o Freddieju, a u 21:30 h nastup Queen Real Tributea.


Svi ljubitelji ovog kultnog benda imat će priliku upoznati osobnost i život Freddieja Mercuryja iz perspektive njegovog vjernog i bliskog prijatelja, Petera Freesona 23.2. u Boogaloou.

Pripremite dobra pitanja i svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme!

Ulaznice u prodaji putem Entrio sustava, Dirty Old Shopu, Rockamarku te na blagajni kluba Boogaloo po cijeni od 50 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist