RADIO & JULIET – baletni rock-spektakl

K.D. Lisinski

Informacije
Datum: 19. ožujka 2022.
Time: 20:00
Lokacija: K.D. Lisinski
Detalji
Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča ispričana na potpuno drugačiji način ponovno u Lisinskom!
Dio prihoda od ulaznica za baletni rock-spektakl u kojem će 19. ožujka nastupiti ukrajinski prvaci baleta Ivan Žuravljov i Olga Timoševa bit će doniran za Ukrajinu.
Baletni rock-spektakl Radio & Juliet nastao je na ideji Shakespearova najpoznatijeg djela Romeo i Julija, uz glazbu popularnog britanskog benda Radiohead.
Balet odvažne koreografije svjetski priznatog koreografa Edwarda Cluga smješten je u moderno doba i predstavlja suvremenu i originalnu interpretaciju jednog od najpoznatijih dramskih djela svjetske književnosti uz kultne pjesme rock-benda Radiohead.
Ključno pitanje baleta glasi: „Što bi se dogodilo da si Julia nije oduzela život?“
Isprepleteno metaforama i simbolima, Radio & Juliet je intrigantno djelo koje spaja profinjenu ženstvenost i mušku moć kroz vrhunsku plesnu izvedbu i poseban senzibilitet.
Ovo jedinstveno uprizorenje s ogromnim je uspjehom obišlo SAD, Kanadu, Brazil, Nizozemsku, Italiju, Rusiju, Izrael, Australiju, Singapur, Koreju i mnoge druge zemlje svijeta, a u njemu će podjednako uživati i ljubitelji suvremenog baleta i obožavatelji Radioheada koje će oduševiti ova izuzetna simbioza.
Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan predstave od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist