S.A.R.S.

Zagrebački velesajam


Informacije
Datum: 25. rujna 2021.
Time: 20:00
Lokacija: Zagrebački velesajam
Event: https://www.facebook.com/events/1944227659080354
Detalji

Dvije i pol godine od njihovog posljednjeg zagrebačkog nastupa jedna od najpopularniji grupa u regiji – S.A.R.S. održat će veliki ZG koncert, na zanimljivoj open air lokaciji ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu. Bit će ovo ujedno i najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine.

Miljenici zagrebačke publike, uz čiju pomoć su prije sedam godina snimili i svoj live album ‘Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)’ i ovoga puta pripremaju spektakl na kojem će uz cijeli niz velikih hitova iz svoje bogate pjesmarice, puput kultnih singlova ‘Lutka’, ‘Buđav lebac’, ‘Klinka’, ‘Rakija’ i ‘Perspektiva’, premijerno uživo izvesti i sjajni i aktualni singl ‘Gluva’, a možda nas iznenade s još kojom od novih pjesama koje su već snimljene za nadolazeći osmi album u karijeri.

Kao i do sada, očekujemo da će se i za ovaj koncert S.A.R.S.-a tražiti ulaznica više, te je sasvim sigurno pred nama još jedan glazbeni događaj koji nikako ne smijete propustiti. Ulaznice za koncert po promotivnoj early bird cijeni od 90 kn za stajanje možete kupiti do 01.09, na prodajnim mjestima i u sustavu Eventim.hr . Nakon toga cijena raste na 110 kn.

Zbog najavljenog lošeg vremena koncert grupe S.A.R.S se odgađa na novi termin – subotu 25.09.2021., na istoj lokaciji, Zagrebački velesajam. Sve kupljene ulaznice vrijede za novi termin.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist