SINEAD O’CONNOR PRVI PUT U ZAGREBU

Tvornica kulture

Informacije
Datum: 15. siječnja 2020.
Lokacija: Tvornica kulture
Address: Šubićeva 2
Detalji

Irska pjevačica na svoj premijerni nastup u Zagrebu u Tvornicu kulture dolazi 15. siječnja, na koncert limitiranog kapaciteta od tek 1.200 ulaznica.

 

Popularna kasnih 80-ih godina sa svojim debitantskim albumom The Lion and the Cobra O’Connor je ostvarila svjetski uspjeh 1990. s novim aranžmanom pjesme Princea Nothing Compares to U. Riječ je o jednom od najvećih pop hitova ikad i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina.

 

Po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije uopće od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do danas, Sinead iza sebe ima izuzetno životopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjanih pjesama.

Njezina verzija Princeove pjesme ‘Nothing Compares 2 U’ jedan je od najvećih pop hitova svih vremena i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina. Na vrhuncu karijere početkom 90-ih među fanove njezinog rada ubrajala se cijela svita velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J. Blige i mnogi drugi.

Široj mainstream prepoznatljivosti često su smetali mnogobrojni skandali; javni rat s Madonnom, trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, prekidanje većih koncerata, kao i zahtjevi da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala.

Usprkos svemu posljednjih godina Sinead doživljava pravi procvat karijere, pa s novim bandom iza sebe redovito rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkoj koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina. Njezini stari klasici ponovo su aktualni na radio postajama, a koncertni izvještaji govore o njezinim najboljim nastupima unazad 15-ak godina.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju idu već danas, od 10:00h, po early bird cijeni od 180 kn. Ta cijena aktualna je do 23.12., kada se penje na 200 kn. Ostane li ih na dan koncerta, iznositi će 220 kn. U prodaji je i VIP sektor po trajnoj cijeni od 290 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

 

 

 

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist