SKUNK ANANSIE

Dom sportova - Velika dvorana [Zagreb]


Informacije
Datum: 19. studenoga 2020.
Lokacija: Dom sportova - Velika dvorana
Address: Zagreb
Event: https://www.facebook.com/events/796068304214700/
Detalji

Skunk Anansie ponovno u Zagrebu!

Iako su zbog virusa COVID-19 morali odgoditi koncerte u prvoj polovici lipnja bend nastavlja s turnejom po Velikoj Britaniji, a potom i ostatku Europe.

Kako organizatori kažu, dopalo im se lani na Šalati pa će tako ove godine opet doći u Hrvatsku. Nakon koncerta na otvorenom, ovog puta britanska eksplozivna četvorka dolazi u Dom sportova, u četvrtak 19. studenog.

Prošle godine, Skunk Anansie došli su u sklopu obljetničke turneje “25 Live @ 25” i oduševili publiku svojim dobrim poznatim stvarima poput “Charlie Big Potato”, “Twisted”, “Weak” i “Hedonism”. Koliko je publika bila oduševljena, toliko je i bend bio, što se moglo vidjeti po uživljenoj Skin, koja je završila na rukama publike.
U nadolazećoj seriji koncerta, četvorka će, uz svoje najpoznatije stvari, odsvirati i neke pjesme koje su neko vrijeme “skupljale prašinu”, stoga koncert neće biti suhoparna repriza Šalate. Prošle godine, izbacili su singl “What You Do For Love”, a ove godine izbacili su i pjesmu “This Means War”, koju su predstavili zagrebačkoj publici već prošle godine.

Za ulaz treba izdvojiti 230 kn, a na sam dan koncerta 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist