Sting

Arena Zagreb

Informacije
Datum: 31. listopada 2022.
Time: 20:00
Lokacija: Arena Zagreb
Event: https://www.facebook.com/events/1243264936085693/
Detalji

EDIT: Novi datum koncerta bit će 31. listopada 2022. godine. Sve ulaznice kupljene do sada vrijedit će i za novi koncert. Povrat novaca, za sve one neće biti u mogućnosti biti na koncertu na jesen, bit će moguć do 30 dana nakon objave novog datuma. Osim zagrebačkog koncerta, odgođeni su svi europski koncerti koji su se trebali održati od 7. od 21. ožujka 2022.

Sting: My Songs – hvaljena svjetska turneja stiže i u Zagreb

Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music najavljuju nastup Stinga u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u Areni Zagreb, gdje će izvesti koncert u sklopu posebne turneje My Songs. Prodaja ulaznica počinje u petak, 12. studenoga, putem Eventim.hr sistema i na Eventim prodajnim mjestima.

Stingov koncert My Songs bujan je i dinamičan show koji sadrži njegove najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Pozdravljen kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert “vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme”, s “hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Specijalni gost Joe Sumner pojavljuje se na svim novonajavljenim datumima, pa tako i na zagrebačkom koncertu.

Članovi Sting’s Fan Cluba imat će priliku pristupiti ekskluzivnim ulaznicama u pretprodaji, prije šire javnosti i to posjetom na www.sting.com od srijede, 10. studenoga.

Ulaznice su u prodaji od petka, 12. studenoga, putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica za sljedeće kategorije su: stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dolje I 560 kn, tribina dolje II 390 kn, tribina dolje III 320 kn, VIP loža 830 kn, sjedala u prvim redovima 830 kn.

 

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist