Uriah Heep – OTKAZANO

Dom Sportova

Informacije
Datum: 25. listopada 2022.
Time: 20:00
Lokacija: Dom Sportova
Detalji

Grupa Uriah Heep otkazala je sedam koncerata svoje aktualne turneje, uključujući i zagrebački koji se trebao dogoditi 25. listopada.   

Refund ulaznica za zagrebački koncert kreće u utorak 17. listopada na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

 

Uriah Heep, jedan od najvećih britanskih rock bendova, dolazi u Zagreb u utorak 25. listopada 2022. u sklopu turneje povodom 50 godina karijere. Hitove iz bogate karijere poput ‘Gypsy’, ‘Easy Livin’, ‘The Wizard’, ‘Sweet Lorraine’, ‘Stealin’, ‘Lady In Black’, bend donosi u zagrebački Dom sportova.

Uriah Heep drži tradiciju originalnog progresivnog hard rocka živom. Nastali u vrijeme zlatnog doba glazbe, od 1969. naovamo Uriah Heep je kao dio postave koju još čine Led Zeppelin, Black Sabbath i Deep Purple, zaslužan za prepoznatljivost žanra. Pomogavši kreirati jedinstveni britanski zvuk heavy metala, upisali su se u povijest s debitantskim albumom ‘Very ‘Eavy, Very ‘Umble’. Ploča je definirala jedno cijelo razdoblje i obilježila 70-te, a njezin utjecaj se nastavio i debelo u 80-im godinama. Zadužili su svijet kao pioniri hard rocka, heavy metala i progresivnih žanrova, a njihova dojmljiva upotreba vokala ostavila je traga na žanru.

ULAZNICE:

Ulaznice su u prodaji od petka (3. studenog) od 10:00. Early bird cijena će za parter iznositi 190 kn, a za tribine 220 kn i vrijedit će do 31. prosinca. Dan nakon cijena za parter penje se na 220 kn, a za tribine na 250 kn i vrijedit će do 24. listopada. Na dan koncerta, ako ih ostane, za ulaznice za parter će trebati izdvojiti 240 kn, a za tribine 270 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius CD Shop, Dallas Music Shop Rijeka, te sva prodajna mjesta Eventima i online.

 

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist