Gold te vodi na koncerte!

Autor 22. listopada 2018.

Jura Stublić & Film, Darko Rundek, Urban & 4, Elemental i Vlatko Stefanovski Trio samo su neki od koncerata za koje možeš osvojiti ulaznice.

Tvoj radio vodi te u nadolazeću glazbenu sezonu, a prve ulaznice možeš osvojiti već sljedeći tjedan. Sve što trebaš je slušati nas na 94.9 Mhz.

Jura Stublić i njegova grupa Film velikim će koncertom u preuređenoj Tvornici kulture 3. studenog obilježiti 40 godina od nastanka pjesme “Dijete ulice” te proći kroz bogat repertoar jednog od najvećih hrvatskih rock autora. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Darko Rundek & Ekipa u Tvornici će održati koncert pod nazivom “Zvuk Oluje” 23. studenog Mnogočlana Rundekova banda sprema se za pravi “postapocalypso” nastup: sudeći prema dosadašnjoj praksi, osim legendarnog “Apokalipsa” set će zaokružiti pjesme poput “Ruke”, “Makedo”, “Carmela”, “More”, a bit će prisutan i neizostavan duh Haustora prisutan u klasicima “Šal od svile” i “Šejn”. Runedku će se na pozornici pridružiti i mlade sviračke snage Ana Kovačić, Silvija Bočić, Miro Manojlović i Roko Crnić koji će stati uz stariju ekipu Dušana Vranića te Isabel i Igora Pavlicu. Do 28. listopada cijena ulaznica iznosi 80 kn, do 22. studenog 90 kn te 110 kn na sam dan koncerta.

Urban & 4 održat će svoj već tradicionalni predbožićni koncert u petak 7. prosinca. Mjesto radnje ponovno je zagrebačka Tvornica. Od Laufera do Četvorke, od klasika do novijih pjesama,  Veliki pogon za kraj 2018. čut će sve od “Svijet za nas”, “Moja voda” i “Mjesečev rog” preko “Black Tattoo”, “Sama”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Robot” ili “Sutra ćemo pričati”, “Ribe” i “Priđi mi bliže”. Četvorka će ususret Božiću publici pokloniti svoje najveće pjesme koje su obilježile cijelu jednu glazbenu eru i generacije fanova, a Gold će tebi pokloniti ulaznice ako budeš brz tad i tad blabla.

Bend Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca u Tvornici Kulture. Dvodnevni spektakl ‘XOXO’ grupa je zamislila u netipičnoj izvedbi: Na prvi dan, pod imenom “Naš koncert”, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, za nastup nazvan “Vaš koncert” publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s bendom. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti po cijeni od 70 kn.

Za predbožićnu atmosferu zagrijavat će te i Vlatko Stefanovski Trio u Tvornici kulture 21.prosinca. Ako želiš osvojiti ulaznice slušaj nas na 94.9 Mhz 🙂


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist