INTERVJU: MILE KEKIN

Autor 20. studenoga 2018.

U susret Pozitivnom koncertu čiji drugi dan predvodi Hladno Pivo, Gold Morning ekipa razgovarala je s Mile Kekinom.

Mile nam je pričao o glazbenom repertoaru koji možemo očekivati u subotu 1. prosinca i utjecaju koji Pozitivan koncert šalje mladima ali i starima. Također smo popričali o mlohavim čunama te gdje se to može kupiti kurtona za 20 kn:

Svirate 1.12. na Pozitivcu u organizaciji HUHIVA čija je namjera da i mlade educira o spolno sigurnim praksama, misliš li da to ima utjecaja i da li dopire do mladih?

Što se tiče organizacije, vidi se pomak od jednog malog fesetivala do dvodnevnog spektakla. A ono što se nije promijenilo i što mi je simpatično je bacanje prezervativa u publiku i veliki interes za istima i stoga isčitavam veliku želju i za sigurnim seksom što je ok i očito se nešto po tom pitanju pozitivno događa u zadnjih 15 godina.

Klasično pitanje, kaj nam spremate za Dom Sportova 1.12.?

Budući da se radi o velikoj dvorani tu uvijek imaš malo prostora za manevriranje repertoara, pa onda moraš svirat pjesme koje svi znaju ali imat ćemo par neočekivanih za iznenađenje. Lagane pjesme minimalizirat ćemo s ovim glasnim energičnim stvarima.

Mlohava čuna je super stvar za Pozitivac i ona je isto metoda kontracepcije…

Inače to uvijek sviramo kad pukne žica basisti ili gitaristi to nam je idealno da moj deda i ja krenemo u to, vidiš sad si mi dao ideju da za vrijeme te pjesme krenem bacati kurtone. Baš su me pitali sad pa dobro gdje se to mogu kupiti kurtoni za 20 kn? Reko’ sam onda su stvarno bili tak između 18-22 kn u vrijeme kad sam pisao tu pjesmu.

Raste benga raste siguran seks…

Da, sve skupa je nekakav lakmus papir ovog konstatnog poskupljenja.

 

 

Kekin je nedavno izdao svoj drugi samostalni studijski album ‘Kuća bez krova’, a pričao nam je o motivaciji za izdavanje istog kao i o jednom liku koji neobično liči upravo na njega samog.

Također se prisjetio i jednog legendarnog hita koji mu je posebno drag. Cijeli intervju i o kojem hitu se točno radi možeš čuti na sljedećem linku:

 

Sljedeći tjedan vodimo te koncert predstavljanja novog albuma u Vintage Industrial Bar 29. studenog, pravila znaš: stay tuned 🙂


Zanima nas što misliš ...

Ostavi komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist