IRON MAIDEN SE VRAĆAJU U ZAGREB

Autor 28. listopada 2020.

Iron Maiden najavili su svoj povratak u Zagreb.

Bend nastavlja svoju turneju ‘Legacy Of The Beast’ po europskim stadionima i arenama pa će ih obožavatelji iz Zagreba moći ponovno vidjeti u kasno proljeće, točnije 7. lipnja 2021. u Areni, što je bend potvrdio na svojoj fejsbuk stranici.
https://www.facebook.com/ironmaiden/posts/10157476841737051

 

Maiden su posljednji put u Hrvatskoj nastupali u srpnju 2018. kada su također svirali u Areni Zagreb, a prije toga 2016. u Splitu, u sklopu turneje ‘The Book of Souls’ gdje su Maiden proslavili tridesetu godišnjicu prvog nastupa u Hrvatskoj.

Turneja “Legacy of the Beast” kontinuirana je koncertna turneja koju su Iron Maiden započeli u svibnju 2018., a nazvana je po stripu i besplatnoj igrici koju je bend objavio 2017.

Opisana kao ‘povratak u prošlost’ i ‘turneja hitova’, koncertna turneja sadrži niz različitih, ali međusobno povezanih svjetova sa, kako kaže Maidenov menadžer Rod Smalwood, ‘set-listom koja pokriva velik izbor materijala iz 80-ih uz pregršt iznenađenja s kasnijih albuma’.

Najavljena je i predgrupa, a riječ je o njemačkom gothic metal bendu Lord Of The Lost.

Kako do ulaznica?
Detalji oko cijene i početka prodaje ulaznica nisu još poznati, a više informacija možemo pronaći na službenoj web stranici benda te na Eventimu.


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist