KISS potvrdio koncert u Zagrebu

Autor 20. svibnja 2021.

Legendarni KISS potvrdio je na svojim web stranicama da 9. srpnja iduće godine dolazi u zagrebačku Arenu! Tamo će nakon skoro pedesetogodišnje karijere prvi put nastupiti pred hrvatskom publikom.

Zagrebački koncert dio je njihove posljednje svjetske turneje End of the Road koja je počela još 2019. i izazvala veliki interes. Turneja se nije mogla dovršiti kako je bilo planirano, no s poboljšanjem pandemijske situacije i mogućnošću ponovnog planiranja velikih live nastupa, Kiss je ovih dana na svojim stranicama ažurirao datume za europski dio turneje.

U Zagreb dolaze nakon četrdesetak albuma prodanih u više od stotinu milijuna primjeraka diljem svijeta, a potom odlaze u Veronu, Prag, Budimpeštu, Bukurešt i Amsterdam.

Distributer Eventim najavio je da ulaznice za zagrebački koncert kreću u prodaju 26. svibnja od 10 sati, a svi članovi KISS Army fan kluba, u koji se za 50 dolara učlanjuje na službenom webu grupe, moći će kupiti svoje ulaznice točno 24 sata prije službene prodaje.

Proslavljeni bend, član The Rock & Roll Hall of Fame, osnovan 1973. u New Yorku, svoju posljednju turneju posvećuje milijunima obožavatelja.

Band će ponuditi i posebne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji kao što je fotografiranje s članovima banda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu proizvoda benda, kao i druženje s njima.


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist