Legendarna mjuza u Super Bowl reklamama!

Autor 3. veljače 2021.

FINALE najbolje svjetske lige američkog nogometa, 55. izdanje Super Bowla, koje će se 7. veljače igrati na stadionu u Tampi, bit će povijesno zbog nekoliko razloga:

Prvi put u ulozi suca pojavit će žena, 47-godišnja Sarah Thomas, a iako je ova priredba inače poznata po rušenju rekorda i suludim brojkama, a ove godine ostat će zapamćena po najmanjem broju gledatelja i najmanjoj zaradi od reklama.

Da ne mislite kako to nije bogznašto, recimo da u prijenosu Super Bowla emitiranje jednog spota od 30 sekundi stoji ove godine 5,5 milijuna dolara. Stajalo bi to i daleko više da prije nekoliko godina državne regulatorne institucije nisu zabranile formiranje cijena po principu koliko su oglašivači u stanju iskeširati i postavili limit.

Postoje tri stvari na koje se možete kladiti, a zbog kojih će reklame ostati zapažene: smiješne životinjice, poznate ličnosti i legendarna mjuza.

Uhvatili smo se ovog posljednjeg i za vas izdvojili nekoliko reklama koje su se tijekom proteklih godina emitirale za vrijeme Super Bowla, a čije ćete početne taktove prepoznati odmah:

The Rolling Stones – Gimme Shelter, Heineken (2005.)

Robert Palmer – Addicted to Love, Lost (2006.)

Bob Dylan – Forever Young, Pepsi (2009).

Led Zeppelin – Rock and Roll, Cadillac (2002.)

Jimi Hendrix – Purple Haze, Pepsi (2004.)

Elton John – Crocodile Rock, Chevrolet (2007.)

Loverboy – Working for the Weekend, RadioShack (2014.)

Kiss – Calling Dr. Love, Dr. Pepper Cherry (2010.)

Elton John – Tiny Dancer, Budweiser (2011.)


nastavi čitati

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist