Legendarni KISS na posljednjoj turneji!

Autor 27. lipnja 2022.

Starchild, Demon, Spaceman i Catman likovi su koje su na pozornici redovito pratili scenski efekti prepuni vatre i eksplozija.

Legendarni rock bend u Areni Zagreb ovo ljeto na svojoj posljednjoj turneji End of the road! Nakon epske i dobro dokumetirane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS trenutno je na svojoj posjednjoj turneji!

Poznati po maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rockandroll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada – izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… bez ispričavanja i bez zaustavljanja – izjavili su članovi benda povodom ‘End Of the Road’ turneje.

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru svoje turneje ‘End of the road’, 9. srpnja 2022. godine, održat će koncert u Areni Zagreb!

Kako je sve počelo?
Krajem 60-ih godina, gitarist Paul Stanley upoznao je basista Genea Simmonsa u New Yorku. Njih dvojica osnovali su bend Wicked Lester koji ih nije baš proslavio. Godine 1973. odlučili su ponovno pokušati, a pridružuju im se bubnjar Peter Criss i gitarist Ace Frehley. Svoj alter ego, članovi benda odlučili su izraziti maskama i šminkom, pa je tako Paul postao ‘Star Lover’, Gene ‘Demon Lizard’, Ace ‘Space Man’, a Peter ‘ Cat Man’. U početku karijere, publika nije bila oduševljena ‘monstrumima rocka’.

Svoj prvi pravi koncert Kissovci su održali 1973. godine u New Yorku, u Academy Of Music, i to kao predgrupa Blue Oyster Cultu. Dvije godine kasnije, na koncertu u Nassau Colisseumu, ova su dva benda zamijenili uloge, pa je tada Kiss bio glavni. Nakon još nekoliko zapaženijih svirki, opazio ih je jedan od najpoznatijih TV producenata Bill Auocin. Sve nakon toga otišlo je u legendu.

Ulaznice za koncert 09. srpnja u Areni Zagreb ožete nabaviti na Eventimu, a u okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavateljima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji.

Označeno kao

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist