MADAME TUSSAUDS ĆE I DALJE IZLAGATI VOŠTANOG M. JACKSONA

Autor 25. ožujka 2019.

Svjetska muzejska atrakcija Madame Tussauds zanemaruje pritisak podignut nakon objave dokumentarca Leaving Neverland, u kojem Michaela Jacksona za seksualno zlostavljanje optužuju Wade Robson i James Safechuck.

Dokumentarac HBO-a Leaving Neverland trenutno potresa ostavštinu Michaela Jacksona. Kako je dokumentarac ponovno pokrenuo istragu nad dugom poviješću optužbi za seksualno zlostavljanje djece od strane kralja popa, mnogi su se u svijetu distancirali od kralja popa.

Međutim, ovo ne vrijedi i za Muzej voštanih figura Madame Tussauds koji je otkrio svoju namjeru da zadrži, odnosno uopće ne dira u svoje brojne statue Michaela Jacksona.

U izjavi za TMZ, glasnogovornik Madame Tussaudsa naveo je kako izložene figure u Madame Tussauds odražavaju profile koji su imali ili još uimaju utjecaj na popularnu kulturu i da to posjetitelji i očekuju kada dođu u Muzej. A Michael Jackson bio je i jest značajna atrakcija Madame Tussaudsa diljem svijeta, objavili su.
‘Redovito pratimo naš izbor izloženih figura temeljem vanjskih događaja i povratnih informacija posjetitelja zbog čega će Jackson nastaviti biti izložen u doglednoj budućnosti.
Voštane replike Michaela Jacksona trenutno su izložene u Londonu, New Yorku, Shanghai i Sydneyu.


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist