Online koncert u sjećanje na Joea Strummera

Autor 20. kolovoza 2020.

‘A Song For Joe: Celebrating the Life of Joe Strummer’ naziv je online koncerta koji će sutra obilježiti 68 godina od rođenja Joea Strummera, frontmena grupe The Clash i jednog od najznačajnih predstavnika punka i rock’n’rolla.

Na online koncertu nastupit će Bruce Springsteen, Lucinda Williams, Bob Weir, Beto O’Rourke, Josh Homme, Steve Buscemi, Jim Jarmusch, The Dropkick Murphys, Albert Hammond Jr, Tom Morello, Brian Fallon, Frank Turner, Hinds, bivši gitarist Red Hot Chili Peppersa Josh Klinghoffer i mnogi drugi.

Najavljeno je kako publika može očekivati i posebna gostovanja, a bit će prikazane i nikada viđene snimke Joea Strummera uživo.

Dvosatni događaj koji je ujedno i dio dobrotvorne kampanje #SaveOurStage, bit će emitiran putem YouTubea u 21h po hrvatskom vremenu. Webcast će se moći gledati na web stranici www.joestrummer.com.

Iako je stream besplatan, obožavatelji su pozvani na doniranje u svrhu pokreta #SaveOurStages kojem je cilj opstanak nezavisnih koncertnih prostora u SAD-u, pogođenih posljedicama pandemije virusa COVID-19.

 

 


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist