OSVOJI 2500 KUNA UZ GOLD SKRIVENI MIKROFON!

Autor 8. listopada 2019.

Misliš da imaš dobro uho? Ili sreće? 😀 Osvoji 2500 kuna u Se-Marku uz ‘Skriveni mikrofon’ na Goldu!

O ČEMU SE RADI?

Ovih dana, Gold ekipa odlučila je posjetiti nekoliko poznatih lokacija u Zagrebu i okolici i snimiti zvukove u različito doba dana. O kojim lokacijama je riječ ti nećemo otkriti, ali ti ih možeš otkriti nama!

KAKO DO NAGRADE?

Jednostavno je! Samo pogodi lokaciju na kojoj je snimljen zvuk 🙂

PRAVILA IGRE:

Od srijede 02. do utorka 08. listopada, pažljivo slušaj Gold. U trenutku kad netko od voditelja da znak, možeš se prijaviti slanjem SMS-a na broj 60949 (cijena SMS-a je 2,40 s uključenim PDV-om) s imenom, prezimenom i ključnim riječima ‘skriveni mikrofon’. Slušatelj koji prvi pošalje SMS nakon poziva voditelja, ima priliku osvojiti nagradu. Nakon našeg povratnog telefonskog poziva i emitiranja zvuka s lokacije imaš 30 sekundi da pogodiš lokaciju na kojoj su zvukovi snimljeni. Ako pogodiš gdje su zvukovi snimljeni, nagrada je tvoja!

Sretno svima! 😀

P.S. Dok čekaš poziv voditelja za prijavu, slobodno chekiraj što sve možeš pronaći u Se-Marku za 2500,00 kuna.

Pravilnik sudjelovanja

 

Inače, SE-MARK je upravo otvorio vrata prvog Bose Premium shopa u Zagrebu, a i u Hrvatskoj.

Predstavili su zvuk Bose audio sustava koji svojom elegancijom izrade  i vrhunskim uklapanjem u ambijent omogućuje uživanje u kvalitetnom zvuku u kombinaciji sa svim raspoloživim medijima. Danas je korporacija Bose najveći proizvođač audio opreme i elektronike kao i najinovativnija firma na području akustike na svijetu. U proizvodima su ugrađene nebrojne inovacije, koje su zaštićene sa preko 520 aktivnih patenata.

 

 

 

 

 

 

 

Pravilnik Skriveni mikrofon


Zanima nas što misliš ...

Ostavi komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist