OSVOJI 2500 KUNA UZ GOLD SKRIVENI MIKROFON!

Autor 8. listopada 2019.

Misliš da imaš dobro uho? Ili sreće? 😀 Osvoji 2500 kuna u Se-Marku uz ‘Skriveni mikrofon’ na Goldu!

O ČEMU SE RADI?

Ovih dana, Gold ekipa odlučila je posjetiti nekoliko poznatih lokacija u Zagrebu i okolici i snimiti zvukove u različito doba dana. O kojim lokacijama je riječ ti nećemo otkriti, ali ti ih možeš otkriti nama!

KAKO DO NAGRADE?

Jednostavno je! Samo pogodi lokaciju na kojoj je snimljen zvuk 🙂

PRAVILA IGRE:

Od srijede 02. do utorka 08. listopada, pažljivo slušaj Gold. U trenutku kad netko od voditelja da znak, možeš se prijaviti slanjem SMS-a na broj 60949 (cijena SMS-a je 2,40 s uključenim PDV-om) s imenom, prezimenom i ključnim riječima ‘skriveni mikrofon’. Slušatelj koji prvi pošalje SMS nakon poziva voditelja, ima priliku osvojiti nagradu. Nakon našeg povratnog telefonskog poziva i emitiranja zvuka s lokacije imaš 30 sekundi da pogodiš lokaciju na kojoj su zvukovi snimljeni. Ako pogodiš gdje su zvukovi snimljeni, nagrada je tvoja!

Sretno svima! 😀

P.S. Dok čekaš poziv voditelja za prijavu, slobodno chekiraj što sve možeš pronaći u Se-Marku za 2500,00 kuna.

Pravilnik sudjelovanja

 

Inače, SE-MARK je upravo otvorio vrata prvog Bose Premium shopa u Zagrebu, a i u Hrvatskoj.

Predstavili su zvuk Bose audio sustava koji svojom elegancijom izrade  i vrhunskim uklapanjem u ambijent omogućuje uživanje u kvalitetnom zvuku u kombinaciji sa svim raspoloživim medijima. Danas je korporacija Bose najveći proizvođač audio opreme i elektronike kao i najinovativnija firma na području akustike na svijetu. U proizvodima su ugrađene nebrojne inovacije, koje su zaštićene sa preko 520 aktivnih patenata.

 

 

 

 

 

 

 

Pravilnik Skriveni mikrofon


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist