Osvoji 500kn u dm-u uz Femme FM na Goldu!

Autor 4. ožujka 2022.

Svatko od nas ima prijateljicu, ženu, mamu ili dobru susjedu kojoj ne treba posebno govoriti zašto je zakon. Ona to sigurno već zna 🙂 No, zašto ne bismo iskoristili priliku da je u ožujku ponovno podsjetimo na to koliko nam znači!

EDIT: hvala svima koji su sudjelovali!

Razveseli svoju ‘Femme’ s nečim konkretnim, točnije sa 500kn u dm-u!

Kako?

Prijaviti se možeš već sad! Pošalji nam poruku ili audio poruku na Whatsapp 091 1234 949 i ispričaj nam koju o tome zašto je baš tvoja žena zakon i zašto se zaslužuje počastiti u dm-u. Deset kreativnih priča, na Dan žena u utorak 8. ožujka čitamo u eteru, a ako se baš tvoja priča našla među ovih deset, osvajaš poklon bon u iznosu od 500kn u dm-u. 

A dok čekaš akciju za Dan žena, slušaj Gold jer smo ti spremili puno priča iz života i karijera legendarnih glazbenica i naravno njihove pjesme od kojih nećeš ostati ravnodušan/na.

Što se tiče poklona za Dan žena, dm ima rješenje!

Postoji razlog zašto su klasici – klasici. Bilo da se radi o legendarnom glazbenom hitu While My Guitar Gently Weeps ili mirisnom klasiku J’Adore brenda Dior, njihovu kvalitetu, originalnost i emocionalnu vrijednost ne ograničava ni vrijeme ni mjesto. Svojim jedinstvenim notama oni nadilaze granice te premošćuju dobne i kulturne razlike.

Ako volite klasike, zasigurno ćete za Dan žena odabrati klasičan poklon s kojim je teško pogriješiti, a tako lako pokazati koliko dobro poznajete ženu kojoj je namijenjen. U prodavaonicama dm-a ili u dm online shopu čekaju vas brojni mirisi poput Hugo Boss Alive i Yves Saint Laurent Libre po trajno dobrim cijenama na koje možete računati tijekom najmanje četiri mjeseca.

Povodom njihovog dana, dm želi potaknuti žene da razmisle o tome kakav bi bio njihov savršen dan, dan posvećen samo njima. Od 4. do 7. ožujka na activebeauty.hr opišite svoj savršeni dan. Budite kreativne i nemojte se ograničavati, jer je za one najinspirativnije dm pripremio četiri poklon-paketa Catrice.

Na kraju, ne zaboravite da uz samopouzdanje i snagu koji najbolje stoje svakoj ženi, možete kombinirati bilo koji miris i bilo kakav make up.


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist