OSVOJI Gold maskice za mobitel!

Autor 1. veljače 2022.

Ovog tjedna smo na našim društvenim mrežama (čitaj Instagram i Facebook) pripremili jedan slatki giveaway!

MyCase nam je napravio kul personalizirane maskice koje želimo podijeliti s vama, a ako želiš jednu ovakvu za sebe i još jednog fana legendarnih hitova, skokni na naš Facebook i/ili Instagram i napiši nam u komentar s kim želiš podijeliti maskicu. I ne brini, MyCase će ih izraditi upravo za vaše modele mobitela.

Petero dobitnika objavljujemo ovog petka u 15h, sretno! 🙂

EDIT: čestitamo dobitnicima: Mariji, Branki, Mariu, Ivi, Vlatki, Vedranu, Marku i Filipu! 🙂

MyCase brand je jedinstvena online platforma za kreiranje i kupovinu originalnih maskica za mobilne telefone, prva te vrste u Hrvatskoj. Korisniku je konačno data mogućnost da sam dizajnira svoju maskicu principom direktnog ubacivanja omiljene fotografije sa osobnog kompjutera. MyCase ima maskice za gotovo sve modele mobitela i preko 5000 različitih dizajna. Preko njihove web stranice i aplikacije možete naručiti specijalizirani dizajn za svačiji ukus, odnosno staviti sliku/natpise kako god želite.

MyCase je spoj lijepog i korisnog jer osim što štiti Vaš telefon, predstavlja i stilizirani gadget za svaku priliku. Maskice se mogu štampati u dvije vrste: Teracell torbica i to na klasičnom (Giulietta) i tankom (Ultra tanka , Skin) silikonu, za preko 500 modela mobitela.

Njihov trenutni asortiman mozete pronaci na web adresi http://mycase.hr/. Trgovina se nalazi na adresi Kranjčevićeva 36, a uz promo kod GOLD možete iskoristiti i popust od 20% prilikom kupnje.

Označeno kao

nastavi čitati

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist