Osvoji najbolju pizzu u gradu uz Gold Glazbenu Kuhinju!

Autor 1. travnja 2022.

Legendarna glazba i fina klopa dobro si pašu. A pogotovo kad u jedinu hrvatsku pizzeriju koja je ušla u 50 najboljih u Europi izvan Italije, dođe pizza inspirirana Stonesima!

Gold Office i Franko’s pizzeria & bar u svojoj glazbenoj kuhinji daju ti priliku da budeš među prvima koji će probati ovu gastro avanturu i osvojiš 200kn koje možeš iskoristiti po svom izboru.

KAKO?

Lako kao i uvijek! 🙂 Slušaj Gold Office (9-13h) od ponedjeljka do petka. Nakon što naša Mia Elliott najavi Gold Glazbenu Kuhinju, prva stvar koja u eteru zasvira od Stonesa je trenutak akcije! Najbrža glasovna poruka na naš Whatsapp 091 1234 949 u kojoj nam kažeš svoju najdražu pjesmu od Stonesa i najdražu kombinaciju pizze (npr. onu s ananasom :P) osvaja 200,00kn u Franko’s pizzeria & baru.

Ova pizzeria inače ušla je u Top 50 najboljih u Europi izvan Italije, a uz impresivnu kartu koktela i vina, na njihovom meniju našla se još jedna uzbudljiva kombinacija. Pizza inspirirana upravo bendom The Rolling Stones: Mixed Emotions!

Hoćeš li se držati isprobanih klasičnih kombinacija ili se zaputiti u neke nove gastro avanture, u potpunosti je na tebi.

Načuli uho, a uz malo sreće u igru ulazi i nepce 😛


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist