Osvoji navijački paket i majicu s potpisom Plavog superjunaka!

Autor 15. travnja 2021.

Dinamo ovaj tjedan igra dvije super važne utakmice protiv Osijeka i Hajduka, a ti možeš osvojiti navijački poklon paket i majicu s potpisom tvog Plavog superjunaka!

EDIT: čestitamo Vidu koji je za svog Plavog Superjunaka odabrao Mislava Oršića!

 

Tko je Plavi superjunak?

Plavi superjunak je tvoj najdraži igrač Dinama!

Možda Oršić, možda Petković, Ademi, Livaković, Lauritsen, Gvardiol, Majer, Ivanušec … Zapravo, ti znaš koji od njih, odnosno, sigurni smo da ti ili tvoje dijete imate dobar razlog zašto baš on!

Pošalji nam svoju priču o tome tko je i zašto od igrača Dinama tvoj (ili od tvog djeteta) Plavi superjunak WhatsAppom na 091 1234 949 (može i audio poruka), a priča koja nas se najviše dojmi, osvaja ovu super plavu nagradu!

Sretno (i tebi i Dinamu)! 😉

 

 

 

 

 

A evo i nekih prijava:

Za mene je najveći, najdraži igrač Lovro Majer. Kako ja i brat pratimo Dinamo od najmlađih dana i rijetko koju tekmu propustimo ipak se jako razilazimo u mišljenjima. Npr, ja moram nakon svake utakmice ga uvjeravat da je majer najbolji igrač na terenu i nikako da ga razuvjerim. Vjerujem u njega da će nam voditi repku jednog dana i htio bi tu majicu upravo bratu pokloniti da ga uvjerim u Lovrinu ulogu danas u Dinamo i kasnije u europskim klubovima i reprezentaciji 🙂

Najveći Heroj Dinamo je Oršić, pogotovo nakon izjave: “Prvo da vas ispravim, mislim da nema većeg kluba od Dinama!”

Bok, kaj da velim nego istinu, navijač sam Hajduka (rođena sam i živim u ZG, ali tata je učinio svoje 😂) Kao klinka u osnovnoj školi me nisu dva dečka na porti pustili doma jer su svakog učenika kod izlaska iz škole prvo pitali za koga navijaju i doma su mogli samo navijači Dinama i tako sam ja morala sjesti sa strane i čekati, svako malo su me pitali da li sam promijenila klub za kojeg navijam i ja sam uvijek odgovorila odlučno NE!! (napomena bila sam prvašić 😂😂) i tako sve dok nije došla jedna dobra teta čistačica i pitala zašto tu sjedim, ja sam odmah pustila suzu i sve joj ispričala i naravno da me ona pustila van i zaprijetila “Dinamovim portirima” i nakon takve avanture i nakon puuuuno godina kasnije, naravno da sam se udala za Dinamovca, rodila sina koji je Dinamovac i živimo u miru i sreći sve dok ne igraju D i H 😂 tada se podijelimo po sobama i u svom miru gledamo tekme😂😂
Ali ja svoje dečke Dinamovce toliko volim 😍😍 da ću se boriti za jednu majicu za njih
Pusa svima, Ksenija ⚽🥅💙🤍

Moj plavi superjunaci nisu igrači već moja obitelj. Moja kćer jer kad ju pitam “Što vičemo kad Dinamo zabije gol?” ona zaviče GOOOOOOOOOL. I moja supruga koja ne okreće očima kad kupujem Dinamove dresove jer zna da ne kupujem “još jedan Dinamov dres”.A poklon paket i majicu s potpisom superjunaka bi poslao jednom 10godišnjaku u Sarajevo,sinu moga prijatelja. Mali je veliki Dinamovac a njegov superjunak je Livaković.

Naš Ivano kaže da jako voli nogomet, posebno obožava gledati utakmice Dinama kao što je to volio i još danas voli njegov tata. Ivano  slijedi svojeg tatu koji je kao mali dječak postao član Dinama i dolazio bi na utakmice. Danas Ivano nogomet prati drugim komunikacijskim kanalima, zdušno navija…kaže da obožava Mislava Oršića. Uvijek govori…vidi kako dobro driblja, može brzo trčati jer ima kondicije jer je puno trenirao. I Ivano se ugledao na Oršića, voli trenirati, dribljati, brzo trči i zabija golove. Ima još jedna stvar, uskoro mu je rođendan, početkom mjeseca svibnja, bilo bi lijepo iznenaditi Ivana za njegov dan!

Bilo je to 7.3.2019 godine osmina finala Dinamo – Benfica polazim na utakmicu iz Splita uz neki dobar osjećaj da bi to mogla bit jedna dobra utakmica našeg Dinama. Dolazim pred Maskimir i dočekuju me prijatelji i odma pitanje kak igramo većeras,moj odgovor je bio,dobijamo 100 % cijelim putem to osjećam,i nravno znamo kako je ta utakmica završila,jedna fenomenalna utakmica Dinama,a Bruno Petković je bio ne rješiv za Portugalce,Dinamo je dobio 1 : 0 Ja sam nakon utakmice sjeo na bus i vozio se nazad za Split,od tolike sreće nisam uspio zaspat ni jednu sekundu,došao sam u Split u 5 ujutro sjeo sam u stan vrtio video zapise i slike koje sam tu većer napravio,čitao novine i govorio sebi pa ja sam bio na ovoj utakmici,i tako sam ostao budan dok sam krenuo na posao. Umoran i pospan al presretan, bez problema sam izdržao dan na poslu,zbog Dinama mi to nije bilo teško 💙


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist