Osvoji poklon paket domaćih delicija ‘Kao Nekad’

Autor 15. travnja 2021.

Ekipa iz dućančića Kao Nekad pripremila je ze tebe poklon paket domaćih delicija koje možeš osvojiti na našem Instagramu 🙂

Na adresi Trakošćanska 7 u Zagrebu, nalazi se kvartovski gourmet dućan s namirnicama lokalnih proizvođača i OPG-ova. Surađuju s njih više od 200, a cilj im je, kažu, kupcima ponuditi nešto novo i svježe, a opet podržati male proizvođače.

Tamo možete pronaći domaće proizvode poput ajvara, džemova, meda, raznih napitaka, grisina, ali i svježe voće i povrće domaćih OPG-ova.

Za Goldovce su pripremli i dva poklon paketa koja možete osvojiti na našem Instagramu.

Cijeli Kao nekad asortiman može se naručiti i online putem, te stiže na kućni prag u terminu koji sami odaberete. Uz poslovnicu na Trešnjevci, otvorili su i još jednu na Jarunu na adresi Pakoštanska 19. Kontinuirano rade na širenju asortimana, a iz ponude izdvajaju  nagrađivana Ipša maslinova ulja, vrhunske Taman čokolade, vina iz vinarija Bolfan i Šoškić, zdrave grickalice Nutri Kulti, istarske sireve Vesna Loborika, kao i mljekare Latus i Marina, te bogatu ponudu sireva i suhomesnatih proizvoda od mnogih hrvatskih proizvođača.

Radno vrijeme trgovine Kao nekad  je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati, dok nedjeljom rade od 7 do 13 sati. Možete ih pratiti i na društvenim mrežama odnosno na Instagramu i Facebooku.

 

Označeno kao

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist