RHCP POTVRDILI NASTUP KOD EGIPATSKIH PIRAMIDA

Autor 18. siječnja 2019.

Legendarni kalifornijski bend Red Hot Chilli Peppers potvrdio je nastup na spektakularnim egipatskim piramidama.

U nedavno objavljenom intervjuu Peppersi su rekli kako je na njihov rad na novom albumu utjecao niz nedavnih divljih kalifornijskih požara, zbog čega će objava istog biti prolongirana, no, isto tako bend je također objavio uzbudljiv novi nastup na Velikim piramidama u Gizi u Egiptu.

RHCP, trenutno radi na follow-upu njihovog LP-a iz 2016. ‘The Getaway’, inače njihov 11. studijski album.

Ovoga tjedna bubnjar Chad Smith u intervjuu je otkrio do kuda je bend stigao s novim materijalom otkrivajući da su na planove o pisanju i snimanju albuma negativno utjecali požari koji su se nekontrolirano proširili južnom Kalifornijom lani i u kojima je poginulo četvero ljudi.

‘Počeli smo raditi na albumu, što je za nas zapravo jednostavan zadak: dolazak u studio, stavljanje nota na papir i pravljenje buke’, rekao je Smith za Sirius XM’s Volume West.

‘Tada su stigli požari i u kuću u kojoj je bio smješten studio, iako nije bila oštećena u požaru, se više nismo mogli vratiti, To je usporilo proces snimanja’.
I dok će tragični događaj sigurno usporiti izlazak novog albuma, Peppersi su istovremeno potvrdili da će veliki koncert imati u ožujku na egipatskim piramidama.

 


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist