STONESI ODGODILI SJEVERNOAMERIČKU TURNEJU: JAGGER SE OPORAVLJA OD OPERACIJE SRCA

Autor 30. ožujka 2019.

The Rolling Stonesi su prolongirali svoje turneje po SAD-u i Kanadi zbog zdravstvenog stanja Micka Jaggera.

Naime, Jaggeru je u petak 05. travnja operiran srčani zalistak.

Ovaj Rolling Stone podvrgnut je zamjeni srčanih zalistaka, a Billboard piše da se oporavlja u njujorškoj Presbyterian bolnici. Nakon minimalno invazivnog zahvata Jaggera nadziru medicinske sestre.

‘Odmara se i oporavlja’, rekli su prijatelji bliski legendarnom pjevaču.

Operacija je uslijedila nakon što je podvrgnut rutinskom pregledu koji je liječnike upozorio na problem sa srcem.

…..

RANIJE OVOG TJEDNA

Mick Jagger će se podvrgnuti operaciji zamjene ventila u srcu, potvrdio je Rolling Stone.
Kao rezultat postupka i perioda oporavka, Rolling Stonesi su prolongirali svoju američku i kanadsku No Filter turneju, koja se trebala održati od 20. travnja do 29. srpnja.

Kada je prvotno najavljena odgoda turneje predstavnik benda je rekao:
‘Liječnici su Mick Jaggeru savjetovali da ne može ići na turneju u ovom trenutku jer mu je potrebno liječenje. Liječnici su Micku rekli da se očekuje potpuni oporavak kako bi se na stage vratio što je prije moguće’.

U priopćenju za javnost prije tri dana, bend je rekao da su liječnici savjetovali Jaggeru da ne ide na turneju jer mu je potreban medicinski tretman.

Turneja koja se sastoji od 17 koncerata trebala je započeti u Miamiju 20. travnja, prije nego se zapute prema Sjevernoj Americi s velikim finalom u Oro-Medonteu, Kanadi 29. lipnja.

75-ogodišnji Jagger direktno se ispričao fanovima na Instagramu i Twitteru.

‘Ne podnosim što sam vas ovako iznevjerio, napisao je. Devastiran sam što moram odgoditi turneju, no radit sve što je u mojoj moći kako bih se vratio na stage što je prije moguće’, rekao je.
U izjavi za časopis Rolling Stone, publicist benda rekao je da se ‘očekuje kompletan oporavak Jaggera, kako bi se na pozornicu vratio što je prije moguće’.

 

Prvi je vijest o operaciji srčanih zalistaka objavio Drudge Report, dodajući da će se operacija provesti u petak u New Yorku i da se očekuje potpuni oporavak Micka Jaggera te povratak na turneju još ovoga ljeta.
Unatoč predstojećoj operaciji paparazzi su u nedjelju uhvatili Jaggera u dobrom raspoloženju kada su pjevač i njegova obitelj posjetili Miami.

Ronnie Wood twittao je nakon odgode:
‘Nedostajat ćete nam sljedećih tjedana, no veselimo se da ćemo vas uskoro opet vidjeti. Zahvaljujemo na porukama koje nas podržavaju, to nam toliko znači’.

 

Keith Richards je dodao:
‘Veliko razočaranje za sve, no stvari se moraju srediti i vidjet ćemo se uskoro. Mick uvijek smo tu za tebe’.

 

Turneja ‘No filter’ službeno je počela u rujnu 2017. s koncertom u njemačkom Hamburgu.

Potom su kroz 2017. i 2018. obišli mjesta diljem Europe i Velike Britanije, prije nego li su objavili one u Americi i Kanadi u studenom 2018.

Promotori turneje AEG Presents/Concerts West poručili su fanovima da zadrže ulaznice, jer će one i dalje vrijediti na koncertima s novim datumima.


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist