The Black Album: Metallica u novom podcastu

Autor 12. kolovoza 2021.

Metallica je pripremila novi podcast koji počinje serijalom od osam epizoda o ‘Black Albumu’.

To je odlična prilika da se prisjetimo priče o nastanku legendarnog albuma iz 1991. godine, koji ove godine slavi svoj 30. rođendan.

Osam epizoda provest će nas kroz ponovno objavljivanje ‘The Black Albuma’. Bit će to priča o Jamesu, Larsu i Kirku, o tome kako je album snimljen, ali i zašto.

Još nije poznat točan datum objave podcasta, ali izašao je jednominutni trailer u kojemu se najavljuje ‘krajem ovog mjeseca’. Pitanje je dakle samo trenutka kad će epizode biti dostupne.

 

Osim podcasta, Metallica je pripremila i raskošan box set koji izlazi 10. rujna, a tu je i kompilacija ‘The Metallica Blacklist’, od čije prodaje prihodi ide u humanitarne svrhe. Na kompilaciji brojni glazbenici kao što su Weezer i Miley Cyrus izvode najveće hitove, a ‘baroknu’ verziju Phoebe Bridgers i popularne ‘Nothing Else Matters’ poslušaj u nastavku:

Spomenimo i kako je Metallica najavila neke koncerte među kojima je i onaj 4. studenoga u Hard Rock Live Hollywoodu na Floridi. Sponzor koncerta je Blackened American Whiskey čiju proizvodnju potpisuje upravo band.

 

 

 


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist