The Black Album: Metallica u novom podcastu

Autor 12. kolovoza 2021.

Metallica je pripremila novi podcast koji počinje serijalom od osam epizoda o ‘Black Albumu’.

To je odlična prilika da se prisjetimo priče o nastanku legendarnog albuma iz 1991. godine, koji ove godine slavi svoj 30. rođendan.

Osam epizoda provest će nas kroz ponovno objavljivanje ‘The Black Albuma’. Bit će to priča o Jamesu, Larsu i Kirku, o tome kako je album snimljen, ali i zašto.

Još nije poznat točan datum objave podcasta, ali izašao je jednominutni trailer u kojemu se najavljuje ‘krajem ovog mjeseca’. Pitanje je dakle samo trenutka kad će epizode biti dostupne.

 

Osim podcasta, Metallica je pripremila i raskošan box set koji izlazi 10. rujna, a tu je i kompilacija ‘The Metallica Blacklist’, od čije prodaje prihodi ide u humanitarne svrhe. Na kompilaciji brojni glazbenici kao što su Weezer i Miley Cyrus izvode najveće hitove, a ‘baroknu’ verziju Phoebe Bridgers i popularne ‘Nothing Else Matters’ poslušaj u nastavku:

Spomenimo i kako je Metallica najavila neke koncerte među kojima je i onaj 4. studenoga u Hard Rock Live Hollywoodu na Floridi. Sponzor koncerta je Blackened American Whiskey čiju proizvodnju potpisuje upravo band.

 

 

 


Zanima nas što misliš ...

Ostavi komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist