Tko zna-zna! Osvoji 500 kuna uz Gold Poslijepodne!

Autor 13. rujna 2019.

ZAIGRAJ ‘TKO ZNA-ZNA’ UZ GOLD POSLIJEPODNE S MIRANOM BISTRIČIĆEM I OSVOJI 500 KUNA!

Ako barataš općom kulturom i odgovorima na pitanja koja nas svakodnevno okružuju, evo odlične prilike da usput osvojiš i nešto love!

Kako igramo?

Imaš točno 30 sekundi da odgovoriš na 5 pitanja iz područja opće kulture: matematike, biologije, povijesti, sporta i umjetnosti,.. a svaki točan odgovor donosi ti 100 kuna. U samo 30 sekundi možeš osvojiti do 500 kuna, a budimo realni, sve što trebaš napraviti je javiti se Miranu na poziv i dati mu točne odgovore. Pitanja stvarno nisu bauk 😉

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možeš SMS-om na broj 60949 (cijena sms-a je 2,40kn s uključenim PDV-om) s imenom, prezimenom i ključnim riječima ‘Tko zna – zna’.

Igramo po principu tko se prvi prijavi, prvi dobiva i priliku! Miran te zove radnim danom između 13-17h, a tvoje je samo da načuliš uho i zgrabiš točne odgovore (i lovu).

Prijaviti se možeš u trenutku kad u eteru čuješ Mirana s pozivom na akciju, sretno!

Ovdje može pročitati PRAVILNIK.

Inače, ‘Tko zna-zna’ nastao je u suradnji s Visokim učilištem Algebra, evo nekoliko riječi i o njima:

 

Svake godine 20% više studenata na najbolje ocijenjenom stručnom studiju

Studij na Algebri odskočna je daska prema karijeri u najboljim domaćim i stranim tvrtkama: velik broj alumnija Visokog učilišta Algebra danas radi u uspješnim tvrtkama u IT-u, ali i u IT odjelima u tvrtkama koje nisu nužno tehnološke. Svake je godine interes za studijem na Visokom učilištu Algebra sve veći, pa ovo visoko učilište u pravilu upisuje oko 20 posto studenata više svake nove akademske godine…

Visoko učilište Algebra provodi studije iz područja računarstva, multimedije, digitalnog marketinga, poslovnog upravljanja i dizajna. U području računarstva, na raspolaganju su smjerovi programskog i sistemskog inženjerstva, dok multimedija spaja razvoj digitalnog sadržaja sa razvojem weba i korisničkog sučelja.

Preddiplomski studijski program koji kombinira znanja ekonomije i digitalnih tehnologija, a koji bi mogao biti posebno zanimljiv i atraktivan onima u potrazi za kombinacijom digitalnih i ekonomskih znanja, studij je digitalnog marketinga. Otkako je prošle godine Algebra preuzela Visoku školu Agoru, na raspolaganju su i bitno osvježeni studijski programi digitalnog dizajna i tržišnih komunikacija.

Uvijek aktualni programi studija

Mnogi su od ovih studijskih programa, poput digitalnog marketinga ili smjerova primijenjenog računarstva vezanih uz razvoj računalnih igara i podatkovne znanosti, uistinu jedinstveni; Algebra je bila prva koja ih je ponudila studentima, čak i gledamo li šire geografsko područje. Prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete koju je provela Agencija za znanost i visoko obrazovanje, ovaj studij najkvalitetniji je stručni studij u Hrvatskoj.

Budući studenti Algebre mogu računati i na kasniji nastavak obrazovanja na diplomskim studijima. Programi se ovdje dodatno granaju kako bi pokrili neka od najzanimljivijih područja današnjice – uključujući podatkovnu znanost, razvoj računalnih igara, digitalni marketing ili kreativni dizajn i tržišne komunikacije.

Prilike za stjecanje iskustva već tijekom studija

Studenti već tijekom studija imaju priliku raditi na konkretnim projektima i na taj način najbolje upoznati potrebe tvrtki u „stvarnom svijetu“ te vidjeti kako iznutra izgleda svakodnevni rad. Na raspolaganju im je i Centar karijera koji im pomaže u planiranju karijere i pronalaženju tvrtki gdje mogu obaviti praksu.

Algebra također ima potpisane sporazume sa sedamdesetak inozemnih obrazovnih institucija i poslodavaca gdje studenti mogu provesti semestar ili ostvariti stručnu praksu.

Za više informacija o studijima, smjerovima i brojnim prilikama koje se pružaju budućim studentima na Algebri, posjetite www.algebra.hr

 

 

 

 


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist