IZAŠAO JE RUNDEKOV LIVE SPOT ZA PJESMU ‘IMA IH’

Autor 20. studenoga 2018.

Album „Mostovi“ Rundek Cargo Trija nagrađen je 2016. godine Porinom za najbolji album alternativne glazbe, a Gonzov video-spot za pjesmu „Ima ih“ s tog albuma, dobio je Porina za najbolji video broj.

Rundek & Ekipa su uvrstili ovu pjesmu u svoju slavljeničku turneju ‘Apocalypso Now’, čija je kulminacija bio prošlogodišnji koncert u zagrebačkom Domu Sportova je snimljen. Mladi zagrebački snimatelj i režiser Aron Kovačić bavio se realizacijom snimke kao posebnog izdanja. Iz njegove radionice izašao je live video-spot ‘Crni dusi’, a sada je uoči koncerta Rundeka & Ekipe 23.11 u Tvornici kulture objavljen ‘Ima ih’ live:

Tim povodom, Rundek kaže: ‘Aronov je spot više od dobro montirane snimke koncertne izvedbe. Slobodno koristeći vizualne materijale Hrvoslave Brkušić, koji su bili dio spektakla, on nas uzbudljivo uvodi u svijet i smisao pjesme. Nadamo se da ćete u njemu uživati i da će biti dobra priprema za naš predstojeći koncert.’

Sredinom prošlog prosinca Rundek i njegov bend okupljen pod imenom Ekipa održali su jedan od najboljih domaćih koncerata 2017. napunivši Veliku dvoranu Doma sportova. Bilo je to finale turneje pred 7.000 fanova kojom se obilježavala važna obljetnica albuma ‘Apokalipso’, a sada se ovaj mnogočlani bend sprema za pravi postapocalypsični nastup nazvan ‘Zvuk oluje’ u preuređenom klubu u Šubićevoj.

U prodaji je posljednjih 100 ulaznica za koncert u Tvornici kulture po cijeni od 90 kn, a kupiti ih možete na sljedećim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius CD Shop te na svim prodajnim mjestima Eventima.
Imamo ulaznice za tebe još ovaj tjedan tak’ da budi uz Gold i sretno! 😉


nastavi čitati

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist