Vraća se ABBA!

Autor 1. rujna 2021.

Iako su se zakleli da se nikada neće ponovno okupiti, četiri desetljeća od razlaza i na oduševljenje svojih fanova, švedska pop grupa ABBA jučer je najavila povratak.

Jučer su u 18.45h na Youtube live prijenosu, najavili objavu novog albuma i pokretanje nove kazališne predstave u kojoj će nastupati kao hologrami ‘Abbatars’.

Koncertne projekcije njihovih mlađih verzija izvodit će svoje klasične hitove, a ABBAtarsi će moći pričati s publikom tijekom nastupa uživo. Zasad je poznato da će se jedan takav nastup održati u Londonu. Novi album, ‘ABBA Voyage’, izlazi 5. studenoga i sastoji se od 10 novih pjesama, snimljenih u Anderssonovu studiju u Londonu.

O povratku ABBE već se nekoliko puta nagađalo, a prve glasine pojavile su se u 2018. godini. Bend je tada izjavio da žele stvarati novu glazbu.

ABBA je davne 1974. godine nastupala na Euroviziji gdje su uzeli pobjedu pjesmom ‘Waterloo’. Kroz svoju karijeru prodali su čak 400 milijuna singlova i albuma. Posljednji su put u studio ušli 1982. godine kada su snimili hitove ‘Under Attack’ i ‘The Day Before You Came’.


nastavi čitati

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist