BRIAN MAY U SAMOIZOLACIJI PODUČAVA BOHEMIAN RHAPSODY

Autor 27. ožujka 2020.

Sjećate se prije neki dan kada je Marco G. Di Marco na Brian May Tribute youtube kanal uploadao svoj video u kojem je sa svog rimskog balkona skinuo rif ikoničke solaže Briana Maya iz We Will Rock You grupe Quenn?

 

Potom je na scenu nastupio i sam May. Iako od pandemije Covida 19 i ne čujemo neke lijepe vijesti, May nam je ponudio predah od gomile svakodnevnih zastrašujućih informacija svojim zapisima pod nazivom MicroConcerto na svojem instagram profilu. May iz samoizolacije MicroConcerte održava iz svoje sobe. Jer, od kud inače..?

Nakon što je svojim pratiteljima postavio pitanje: Što biste voljeli da sviram?’, odgovori su počeli pristizati.

No, jedna se pjesma izdvajala od drugih, naime većina pratitelja željela je veoma kompleksni zvuk Bohemian Rhapsodyja koju je napisao Freddie Mercury, rekao je May.

Na pitanje koju opremu koristi, May je odgovorio da trenutno nema pretjerano puno opreme na raspolaganju obzirom da zbog virusa ne može u svoj studio. Dakako tu je Red Special električna gitara i penny.

‘Shvaćam samoizolaciju veoma ozbiljno, jer mislim da to moramo učiniti kako bismo imali šanse kontrolirati ovaj virus’, rekao je May.

Red Special na kojoj svira iz linije je Brian May gitara, dok istodobno, videe snima svojim iPhone telefonom na Vox Mini5 Rhythm pet vatnom pojačalu.
‘Malo je, no radi čuda’, rekao je.

Želite li uživati u MicroConcertima Briana Maya, zapratite ga na njegovom službenom ig profilu i uživajte!


Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist