Citizen Dick – MTV Unplugged grunge tribute

Sax!

Informacije
Datum: 9. listopada 2020.
Time: 20:00
Lokacija: Sax!
Event: https://www.facebook.com/events/753238132123576/
Detalji
Uvijek rado viđeni gosti Saxa Citizen Dick spremaju nam petu po redu intimnu akustičnu grunge večer uz najveće hitove velikana poput Nirvane, Pearl Jama, Alice In Chainsa i mnogih drugih bendova grunge revolucije prve polovice 90-ih godina prošlog stoljeća. Ako volite navedene bendove, i to posebice u njihovom „MTV Unplugged“ izdanju, nikako ne biste smjeli propustiti ovu glazbenu poslastice.
Iza imena Citizen Dick krije se četvero Splićana koji pripadaju sada već zreloj generaciji rođenoj 80-ih godina, a odrasloj kroz 90-e uz zlatno doba grungea. Za svoj gušt odlučili su osnovati grunge tribute band, ali ne bilo kakav. Ovaj bend svira klasike grungea isključivo u unplugged verzijama. Razlog toj odluci pronalaze u tome što pjesme Alice In Chains, Nirvane, Pearl Jama ili Stone Temple Pilotsa i Soundgardena zbog svojih rock, punk i metal aranžmana često zaobilaze ljubitelje nešto “mekšeg” zvuka. Same pjesme su nerijetko pokazale da imaju u nekim slučajevima još i veću kvalitetu u svojim “ogoljenim” akustičnim verzijama, što vjerno pokazuju i nastupi originalnih grunge bandova u “MTV unplugged” seriji koncerata. Ova ekipa će definitivno približiti tu atmosferu vizualno i glazbeno. Kad se tome pridoda da se koncert održava u Saxu, prostoru koji sam po sebi ima taj poseban ugođaj dnevne sobe, može se očekivati ne tako učestali doživljaj koji će zasigurno zadovoljiti sve štovatelje grungea kao i “unplugged” formata!
Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn, a na ulazu će koštati 50 kn. U prodaji će se naći ograničen broj ulaznica kako bi se zadovoljile sve epidemiološke mjere i preporuke koje uključuju i dovoljne razmake između posjetitelja ovog koncerta. Koncert je sjedećeg karaktera. Info o početku pretprodaje stiže kroz nekoliko dana!

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist